Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dakachtervolging van Elastigirl 10759

Met LEGO set 10759, de Dakachtervolging van Elastigirl uit The Incredibles 2, beleef je spannende avonturen.
De set bevat een helikopter, een dakgedeelte, een reclamebord, een helikopterplatform en Elastigirls Elasticycle.
Spring op de helikopter, ontwijk obstakels en maak stunts op de Elasticycle.
Geschikt voor kinderen van 4-5 jaar oud.

Waar is LEGO Dakachtervolging van Elastigirl 10759 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10759
lego insiders punten icoon
187
punten

Beleef spannende avonturen met Lego set 10759: de Dakachtervolging van Elastigirl uit The Incredibles 2! Deze set bevat een helikopter met een snelstartonderstel, een draaiende hypnopropeller en een cockpit die open kan. Ook vind je een dakgedeelte met een snelstart-bouwplaat, een reclamebord, een helikopterplatform met satellietschotel en een turbine-obstakel met een propeller die kan draaien. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook nog Elastigirls Elasticycle!

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je aan het bouwen bent en maak de gaafste stunts op de Elasticycle. Ontwijk de draaiende propeller van de turbine en spring op de helikopter met Elastigirls extra lange armen. Slinger vanaf het reclamebord en pak de helikopter!

De set bevat twee minifiguren: Screenslaver en Elastigirl met verlengde armelementen. Je vindt ook accessoire-elementen zoals een laptop en een opsporingsapparaat om je avontuur compleet te maken.

Ideaal voor kinderen van 4-5 jaar oud, bevat deze set een eenvoudige gids met bouw- en speeltips om het zelfvertrouwen van je kind te bevorderen. De set heeft snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen direct aan de slag kunnen.

Alle LEGO Juniors sets zijn volledig compatibel met andere LEGO sets, dus je kunt deze set combineren met andere sets om nog meer te beleven. De helikopter is ongeveer 9 centimeter hoog, 12 cm lang en 10 cm breed. Het dakgedeelte is ongeveer 15 cm hoog, 15 cm breed en 6 cm diep. De Elasticycle is ongeveer 3 cm hoog, 9 cm lang en 2 cm breed.

Met deze LEGO set 10759: Dakachtervolging van Elastigirl, beleef je de meest avontuurlijke momenten uit The Incredibles 2 na en stimuleer je tegelijkertijd het zelfvertrouwen van je kind. Koop jouw exemplaar nu en stort jezelf in het legendarische universum van de Incredibles!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006204

LEGO® Still Life with Bricks: The Art of Everyday Play

foto van lego set30358

Dragster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.