Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dragster 30358

Beleef de sensatie van het racen met de LEGO® City Dragster! Bouw je eigen dragster met een opvallende achter spoiler en race naar de overwinning. Deze set biedt plezier en uitdaging voor jong en oud, waarbij je je eigen unieke stijl kunt creëren. Mis deze kans niet om de LEGO® City Dragster set in handen te krijgen en race naar shop.LEGO.com om te bestellen!

Waar is LEGO Dragster 30358 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
40
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30358
lego insiders punten icoon
26
punten

Zet je helm op, geef gas en maak je klaar om de grote LEGO® City dragrace te winnen! Deze set bevat een te bouwen dragster met een grote achterspoiler, plus een racer minifiguur.

De spannende LEGO® City Dragster (item 30358) aanbieding is geldig op shop.LEGO.com van 1 januari tot en met 13 februari 2018, zolang de voorraad strekt. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding moet je voor minimaal $35 aan merchandise aanschaffen. Eventuele belastingen, verzendkosten of de waarde van gekochte cadeaubonnen tellen niet mee voor het totale aankoopbedrag. Deze aanbieding is niet geldig op Bricks & Pieces en artikelen die niet op voorraad zijn. Het is niet mogelijk om deze aanbieding te combineren met andere kortingen, acties of gratis cadeaus. Per huishouden wordt één gratis set verstrekt. De waarde van het item is ongeveer $4.99 (VS) / $5.99 (CA) en kan niet worden ingewisseld voor iets anders of contant geld. Dit item is exclusief verkrijgbaar via deze aanbieding en kan niet los worden aangeschaft. Deze aanbieding is niet geldig in LEGOLAND® Parken of LEGOLAND Discovery Centers. De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze promoties op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of wijzigen.

Beleef de sensatie van het racen met de LEGO® City Dragster! Deze stoere set is perfect voor alle jonge en volwassen racefans. Bouw je eigen dragster met een opvallende spoiler aan de achterkant. De details van deze dragster doen niet onder voor die van de echte raceauto's. Het bouwen van de dragster is al een avontuur op zich, maar het echte plezier begint pas wanneer je je racer minifiguur achter het stuur zet.

Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set biedt plezier en uitdaging voor iedereen. De dragster kan op verschillende manieren worden aangepast en gebouwd, zodat je je eigen unieke stijl kunt creëren. Experimenteer met verschillende spoilers, kleuren en details om je dragster helemaal naar jouw smaak te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de snelste dragster die ooit over de LEGO City racebaan heeft gereden!

De LEGO® City Dragster set is niet zomaar een speelgoedauto. Het is een unieke kans om de wereld van het autoracen te ontdekken en je eigen avonturen te beleven. Maak je klaar voor de ultieme dragrace en versla al je vrienden op de racebaan. Zet je racer minifiguur achter het stuur en laat de motoren ronken terwijl je naar de finishlijn racet. Wie zal er als eerste over de streep komen?

Naast het plezier van het bouwen en racen, biedt deze set ook educatieve waarde. Kinderen leren over techniek en aerodynamica terwijl ze hun eigen racewagen bouwen. Ze kunnen experimenteren met verschillende ontwerpen en ontdekken hoe bepaalde veranderingen invloed hebben op de snelheid en prestaties van de dragster. Het bouwen van de dragster stimuleert ook de fijne motoriek en probleemoplossend vermogen.

Niet alleen kinderen zullen genieten van deze LEGO® set, ook volwassenen kunnen hun innerlijke kind weer naar boven halen. Rev je motoren op en herbeleef de spanning van de dragrace uit je jeugd. Of maak een gezellige wedstrijd met vrienden en organiseer je eigen LEGO City kampioenschap. Bouw verschillende dragsters en race tegen elkaar om erachter te komen wie de ultieme kampioen is.

De LEGO® City Dragster set is een geweldig cadeau voor alle autoliefhebbers, jong en oud. Met zijn realistische details en eindeloze mogelijkheden voor aanpassing, biedt deze set urenlang speelplezier. Daarnaast is het een perfecte aanvulling op je bestaande LEGO® collectie. Voeg deze unieke dragster toe aan je stad en zorg voor nog meer opwinding en avontuur.

Mis deze kans niet om de LEGO® City Dragster set in handen te krijgen. Deze exclusieve aanbieding is slechts beperkte tijd geldig en alleen beschikbaar op shop.LEGO.com. Zorg ervoor dat je voor minimaal $35 aan andere LEGO® producten aanschaft om in aanmerking te komen voor de gratis set. Wees er snel bij, want op = op.

Dus waar wacht je nog op? Zet je helm op, ga voor goud en laat iedereen zien wie de snelste racer van LEGO City is. Bouw je eigen dragster, trap het gaspedaal in en race naar de overwinning. Bestel nu op shop.LEGO.com en maak je klaar voor de spannendste dragrace ooit!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80106

Het verhaal van Nian

foto van lego set5005250

LEGO® Party Banana Juice Bar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.