Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ariël's onderwaterconcert 10765

De LEGO set 10765 Ariël's onderwaterconcert is een schattige set ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder.
De set bevat een startsteen-element, een koets voor Ariël, een poort met kroondecoratie, een podium met microfoon, een schatkist, een drumstel en accessoires zoals een verrekijker en een diamant.
Met LEGO figuren van Botje, Sebastiaan en een dolfijn kan je kind zijn eigen verhalen creëren.
De set wordt geleverd met een eenvoudige gids en is compatibel met andere LEGO bouwsets.
Bestel nu en geef je kind urenlang speelplezier en creativiteit!

Waar is LEGO Ariël's onderwaterconcert 10765 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10765
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap in de onderwaterwereld van Disney prinses Ariël en haar vrienden met LEGO® Juniors 10765 Ariël's onderwaterconcert! Deze schattige set is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en biedt vele uren bouw- en speelplezier.

Met een startsteen-element en een koets die plaats biedt aan Ariël, kan je kleintje haar gemakkelijk rondleiden door de onderwaterwereld. De set bevat ook een poort met kroondecoratie, een podium met microfoon en zeewier-elementen, een schatkist die open kan en een drumstel om zelf te bouwen. Accessoires zoals een verrekijker, een diamant, een glas en meer maken de onderwaterwereld van Ariël compleet.

Inclusief LEGO figuren van Botje, Sebastiaan en een dolfijn worden toegevoegd aan de verzameling van je kind en zorgen voor verdere speelmogelijkheden. Het minipoppetje van Disney prinses Ariël maakt de set compleet en geeft je kind de kans om haar eigen verhaal te creëren.

De eenvoudige gids zorgt ervoor dat jouw kind vanaf het begin met zelfvertrouwen kan bouwen. En wanneer de set eenmaal is gebouwd, kan je kleintje genieten van een schitterende show op het podium met Ariël als zangeres en Sebastiaan achter de drums.

LEGO® Juniors sets zijn speciaal ontworpen om jonge bouwers te helpen bij het ontwikkelen van hun bouwvaardigheden en bieden stapsgewijze instructies en startstenen, waardoor kinderen direct kunnen beginnen met bouwen en spelen. De set is ook compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen!

Deze legendarische set is het perfecte cadeau voor fans van De kleine zeemeermin, met de mogelijkheid om urenlang te spelen en je eigen prachtige verhalen te creëren in de onderwaterwereld van Ariël. Bestel nu en geef je kind het plezier en de creativiteit die LEGO te bieden heeft!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 11.95 (25-05-2023) € 11.95 (25-05-2023) € 11.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40516

Iedereen is super

foto van lego set854200

Tweety™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.