Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tweety™ Key Chain 854200

Neem het schattige LEGO Minifiguren Tweety™ overal mee naartoe met deze sleutelhanger. Hij is perfect om aan een tas te bevestigen of om sleutels bij elkaar te houden. Met zijn gele veren, blauwe ogen en lange wimpers is Tweety niet alleen schattig, maar ook duurzaam en speciaal ontworpen om lang mee te gaan. Bestel vandaag nog en laat Tweety je gezelschap houden tijdens al je avonturen.

Waar is LEGO Tweety™ Key Chain 854200 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854200
lego insiders punten icoon
31
punten

“Ik tawt I taw a puddy tat!” Vermaak een cartoon-liefhebber met deze schattige LEGO® Minifiguren Tweety™ Sleutelhanger (854190), om mee te nemen op hun avonturen! Het bevat een Tweety minifiguur - stralend als de zon met zijn gele veren, grote blauwe ogen en lange wimpers - bevestigd aan een duurzame metalen ketting en ring. Deze opvallende sleutelhanger kan aan een rugzak of andere tas worden bevestigd, gebruikt worden om sleutels bij elkaar te houden in een zak, of getoond worden als onderdeel van een verzameling.

Beeld je eens in dat je een van je favoriete cartoonpersonages altijd bij je kunt hebben. Dat kan nu met de LEGO Minifiguren Tweety Sleutelhanger! Of je nu naar school gaat, naar de sportschool, of gewoon rondhangt met je vrienden, Tweety zal altijd met je meereizen. Hij zal je niet alleen gezelschap houden, maar ook je spullen veilig houden met zijn sterke metalen ketting en ring.

De gele veren van Tweety schitteren als de zon en zijn grote blauwe ogen zullen je betoveren. Met zijn lange wimpers ziet hij er niet alleen schattig uit, maar straalt hij ook vertrouwen en moed uit. Hij is klaar om met jou de wereld te verkennen en avonturen te beleven!

Deze LEGO sleutelhanger is niet alleen een praktisch item om je sleutels bij elkaar te houden, maar ook een geweldig verzamelobject. Of je nu een fan bent van Looney Tunes, cartoons in het algemeen, of gewoon dol bent op LEGO, deze Tweety Sleutelhanger is een must-have. Je kunt hem naar school laten zien aan je vrienden, hem aan je rugzak hangen om je stijl te laten zien, of hem gewoon bewonderen als onderdeel van je LEGO-collectie.

Het beste van alles is dat deze sleutelhanger speciaal ontworpen is om tegen een stootje te kunnen. Geen zorgen dus dat Tweety kapot zal gaan tijdens je avonturen. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zal je jarenlang plezier bezorgen.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een vriend, een familielid of gewoon jezelf, de LEGO Minifiguren Tweety Sleutelhanger is altijd een goede keuze. Het is een geweldige manier om je liefde voor cartoons en LEGO te tonen, terwijl je ook nog eens je sleutels georganiseerd houdt.

Mis deze unieke LEGO-set niet! Bestel vandaag nog je LEGO Minifiguren Tweety Sleutelhanger (854190) en laat Tweety je vergezellen op al je avonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005871

LEGO® 8-Stud Red Desk Drawer

foto van lego set5006289

LEGO® Pencil Box with Minifigure

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.