Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Pencil Box with Minifigure 5006289

De LEGO set 5006289 is een praktische etui met een geweldige uitstraling. De etui is duurzaam en biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het bijzondere aan deze etui is de LEGO minifiguur en steen die je aan de buitenkant kunt bevestigen. Het is een perfect cadeau voor LEGO liefhebbers van alle leeftijden en biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief spelen en bouwen. Wees er snel bij, want deze set is verkrijgbaar in een beperkte oplage! Bestel nu en laat je inspireren door LEGO!

Waar is LEGO LEGO® Pencil Box with Minifigure 5006289 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006289
lego insiders punten icoon
78
punten

Met de LEGO set 5006289 wordt een wereld van verbeelding en creativiteit geopend! Deze unieke, speelse en praktische etui is perfect voor alle LEGO fans, jong en oud. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon je spullen wilt organiseren, deze etui biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De LEGO etui heeft niet alleen een geweldige uitstraling, maar is ook nog eens super duurzaam. Dankzij de harde buitenkant zullen je spullen altijd goed beschermd zijn, zelfs als je per ongeluk je etui laat vallen. Geen zorgen meer over beschadigde pennen, potloden of gummetjes!

Wat deze etui echt bijzonder maakt, is de LEGO minifiguur en LEGO steen die in de buitenkant zijn verwerkt. Bij deze set ontvang je een klassieke LEGO minifiguur, die je gemakkelijk aan de buitenkant van de etui kunt bevestigen. Hierdoor draag je altijd je favoriete LEGO personage met je mee, waar je ook naartoe gaat! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de bijgeleverde LEGO steen ook zelf bouwen en experimenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO set 5006289 is niet alleen een praktische etui, maar ook een perfect cadeau voor elke LEGO liefhebber. Of je nu je vrienden wilt imponeren op school, een verjaardagscadeau zoekt of gewoon je LEGO collectie wilt uitbreiden, deze set is een absolute must-have.

Bovendien heeft LEGO met deze set een geweldige combinatie van speelsheid en functionaliteit weten te creëren. De etui is niet alleen geschikt voor pennen en potloden, maar biedt ook ruimte voor andere kleine LEGO bouwwerken of accessoires. Je kunt je eigen unieke LEGO wereld creëren en deze altijd met je meedragen!

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO set is niet alleen voor jonge LEGO fans, maar ook voor volwassenen die van een beetje speelsheid houden. Of je nu je bureau wilt opvrolijken, je creativiteit tot uiting wilt brengen of gewoon wilt genieten van een stukje nostalgie, deze etui is perfect geschikt.

Daarnaast is deze set niet alleen leuk om te hebben, maar ook nog eens een geweldige manier om je creativiteit en bouwvaardigheden verder te ontwikkelen. Met de LEGO steen en de mogelijkheid om je eigen LEGO creaties aan de buitenkant van de etui te bevestigen, word je gestimuleerd om te blijven bouwen, spelen en ontdekken. Wie weet wat voor geweldige bouwwerken je kunt maken!

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO set 5006289 vandaag nog in huis en laat je fantasie de vrije loop! Creëer je eigen unieke LEGO wereld, draag je favoriete minifiguur altijd bij je en bescherm je spullen met deze stevige en stijlvolle etui. Een absolute must-have voor alle LEGO fans, jong en oud!

Opmerking: Deze LEGO set is alleen verkrijgbaar in een beperkte oplage, dus wees er snel bij! Voeg deze unieke etui toe aan je LEGO verzameling voordat het te laat is. Bestel nu en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10745

Florida 500 finalerace

foto van lego set40514

Winters VIP-uitbreidingspakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.