Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Winters VIP-uitbreidingspakket 40514

Het Winters VIP-uitbreidingspakket (40514) is een perfecte toevoeging aan jouw LEGO-collectie.
Met 211 onderdelen kan je een winterlandschap bouwen, inclusief sneeuwscooter, trein en iglo.
De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan worden gecombineerd met andere LEGO-sets.
Het is een ideaal cadeau voor LEGO-liefhebbers en slechts beperkt verkrijgbaar.
Bestel nu en creëer jouw eigen winter wonderland!

Waar is LEGO Winters VIP-uitbreidingspakket 40514 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
139
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40514
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor de winter? Dan hebben wij dé perfecte uitbreiding voor jouw LEGO-collectie: het Winters VIP-uitbreidingspakket! Met deze set haal jij de winterse sferen in huis en kan je zelf een fantastisch winterlandschap bouwen.

Het Winters VIP-uitbreidingspakket bevat maar liefst 211 onderdelen en is geschikt voor jong en oud. Bouw jouw eigen sneeuwscooter of trein en laat ze over de besneeuwde paden rijden. Of bouw een iglo en creëer daarmee jouw eigen wintergateaway. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO-stenen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zodat je lang kan genieten van deze set. Het Winters VIP-uitbreidingspakket is daarnaast uitermate geschikt om te combineren met andere LEGO-sets. Zo kan je eindeloos blijven bouwen en jouw eigen LEGO-wereld creëren.

Het Winters VIP-uitbreidingspakket is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, het is ook het perfecte cadeau voor LEGO-liefhebbers. Verras jouw vrienden of familie met deze fantastische set en ga samen aan de slag. Wedden dat jullie uren zoet zijn?

Bestel nu het Winters VIP-uitbreidingspakket en bouw jouw eigen winter wonderland! Met deze set ben jij helemaal ready voor de winter en kan je blijven bouwen tot de zon weer begint te schijnen. Bestel snel en geniet van deze fantastische LEGO-set.

Let op: Het Winters VIP-uitbreidingspakket is een Limited Edition set en dus maar beperkt verkrijgbaar. Wacht niet te lang en bestel vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40638

Hartvormige versiering

foto van lego set30358

Dragster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.