Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aston Martin Valkyrie AMR Pro 30434

De Lego set 30434 Aston Martin Valkyrie AMR Pro is een uitdagend bouwproject met 62 stukjes.
Deze set is perfect voor Lego liefhebbers die houden van autosport.
Bouw je eigen miniatuurversie van de stoere sportauto en beleef urenlang speelplezier.
Let op: de set bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Waar is LEGO Aston Martin Valkyrie AMR Pro 30434 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
97
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30434
lego insiders punten icoon
30
punten

Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe lego set 30434 Aston Martin Valkyrie AMR Pro! Deze fantastische lego set is perfect voor jongeren en volwassenen die dol zijn op uitdagende bouwprojecten en spannende avonturen. Dankzij de speelse en commerciële tekst die we hebben geschreven, zul je zien dat deze lego set niet alleen geweldig is om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau is voor elke lego liefhebber!

De set is geïnspireerd op de ongelooflijk coole Aston Martin Valkyrie AMR Pro en bestaat uit 62 stukjes. Bouw je eigen miniatuurversie van deze geweldige sportauto en voel de machtige kracht van de V12-motor terwijl je door de kamer racet. De AMR Pro is geweldig voor het naspelen van scènes uit je favoriete films of gewoon voor het bouwen van je eigen creaties.

De lego set is ontworpen met oog voor detail en het resultaat is dan ook verbluffend! Het miniatuurmodel van de Aston Martin Valkyrie AMR Pro ziet er net zo stoer uit als het echte voertuig en is perfect geschikt voor het weergeven in je verzameling. Met de set kun je verschillende details aanpassen, zoals de kleur van de wielen, zodat je je eigen unieke versie kunt creëren.

Het bouwen van de Aston Martin Valkyrie AMR Pro is een avontuur op zich. Het is een uitdaging voor zowel jongeren als volwassenen. De set wordt geleverd met een uitgebreide handleiding, waarmee je stap voor stap wordt begeleid bij het maken van je lego voertuig. Het bouwproces is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om je cognitieve vaardigheden te verbeteren en je probleemoplossend vermogen te vergroten.

De set is niet alleen leuk om te bouwen, maar biedt ook tal van mogelijkheden om mee te spelen. Je kunt de Aston Martin Valkyrie AMR Pro gebruiken als decoratie in je kamer of als speelgoed om urenlang plezier te beleven. Bedenk zelf geheel nieuwe avonturen en ga op pad met je eigen bouwwerk. Of maak een racebaan en daag je vrienden uit voor een spannende wedstrijd.

De lego set 30434 Aston Martin Valkyrie AMR Pro is een geweldig cadeau voor iedereen die dol is op lego en/ of autosporten. Het is een geweldige manier om je collectie uit te breiden en je creativiteit te stimuleren. Bovendien is het een perfect cadeautje voor vrienden, familieleden of jezelf! Bestel nu en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze set te bieden heeft.

Let op! De lego set 30434 Aston Martin Valkyrie AMR Pro kan een kleine en smalle onderdelen bevatten die gevaarlijk kunnen zijn voor jongere kinderen. We raden daarom aan dat kinderen onder de drie jaar alleen onder toezicht van een volwassene spelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40424

Winters sneeuwballengevecht

foto van lego set40463

Paashaas

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.