Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bouw je eigen slak met superkrachten 30563

Met LEGO set 30563 kunnen kinderen en volwassenen hun eigen superhelden slak bouwen en obstakels overwinnen.
De set bevat 74 LEGO stukjes en accessoires die gemakkelijk kunnen worden toegevoegd of verwijderd.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, stimuleert deze set creativiteit en zelfstandigheid.
Verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en online, is het een perfect cadeau om de fantasie van kinderen te stimuleren.

Waar is LEGO Bouw je eigen slak met superkrachten 30563 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
36
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30563
lego insiders punten icoon
15
punten

Kom in de wereld van fantasie met de LEGO set 30563 Bouw je eigen slak met superkrachten. Kinderen en volwassenen worden uitgenodigd om hun eigen bouwvaardigheden te testen en creativiteit te stimuleren. Met deze set kunnen kinderen zelf hun eigen superhelden slak bouwen en deze voorzien van accessoires die de slak superkrachten geven om obstakels te overwinnen.

De set bestaat uit 74 LEGO stukjes waarmee je je eigen superhelden slak kunt bouwen. Het geïllustreerde boekje geeft aan wat voor obstakels de slak moet overwinnen. Met behulp van jouw superkrachten slak moet je deze hindernissen trotseren om het einddoel te bereiken. De slak kan bijvoorbeeld over muren klimmen, door tunnels of over bruggen lopen, of door het water zwemmen. Alles is mogelijk dankzij jouw fantasie en creativiteit.

Met deze LEGO set zijn kinderen urenlang feilloos bezig. Ze kunnen steeds weer nieuwe uitdagingen aangaan door het veranderen van de accessoires. Zo kunnen ze hun slak uitrusten met vleugels, laserogen, of andere superkrachten om de uitdagingen van het geïllustreerde boekje aan te gaan. De accessoires kunnen gemakkelijk worden toegevoegd en verwijderd van de slak. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om hun creatieve ideeën te testen en aan te passen voor de perfecte combinatie.

De LEGO set 30563 is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het stimuleert zelfstandigheid, creativiteit, en dexterity. Met deze set kunnen kinderen hun eigen fantasiewereld creëren waar hun superkrachten slak de hoofdrol spelen. Het is ook een leuke activiteit om samen met vriendjes of ouders te doen en om elkaars creativiteit en fantasierijke ideeën te bewonderen.

De LEGO set 30563 Bouw je eigen slak met superkrachten is verkrijgbaar bij de betere speelgoedwinkels of online. De set is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen, of gewoon zomaar om kinderen hun creativiteit te laten stimuleren. Start de fantasiewereld van jouw kind met deze prachtige LEGO set en beleef samen de spannendste avonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10679

Piraten schattenjacht

foto van lego set5006468

LEGO SPACE COIN

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.