Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Potloodhouder 40154

De LEGO® potloodhouder is het perfecte speelgoed om al jouw pennen en potloden in op te bergen.
Met bouwinstructies kun je dit kleurige huisje gemakkelijk bouwen en indelen naar wens.
De potloodhouder wordt geleverd met 2 minifiguren en is zowel leuk voor kinderen als volwassenen.
Het is een origineel cadeau dat garant staat voor urenlang speel- en bouwplezier.
Laat jouw creativiteit de vrije loop en beleef plezier met de LEGO® potloodhouder!

Waar is LEGO Potloodhouder 40154 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
174
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40154
lego insiders punten icoon
97
punten

Welkom in de wereld van LEGO®! Ben jij ook zo dol op bouwen en creëren? Dan hebben wij het perfecte speelgoed voor jou. Een iconische LEGO® potloodhouder, waarin jij al jouw pennen en potloden kunt bewaren.

De potloodhouder is het perfecte huis voor al jouw schrijfwaren. Met de meegeleverde bouwinstructies kun je gemakkelijk dit kleurige huisje bouwen en indelen zoals jij dat wilt. Er zijn namelijk maar liefst 3 kamers om al jouw spulletjes in op te bergen. De voordeur kan open en de vensters kunnen 's avonds dicht. Je hebt zelfs een plantenbakje en een schoorsteen op het dak. En als je het dak eraf haalt, kun je zelfs de zolderkamer inrichten!

Laat jouw creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met deze LEGO® potloodhouder. En dat niet alleen! De potloodhouder wordt geleverd met 2 minifiguren, die de boel graag van dichtbij bekijken en misschien wel een handje willen helpen bij het bouwen.

Met deze potloodhouder heb je niet alleen een handige plek om al jouw pennen en potloden te bewaren, maar ook een echte eye-catcher. Bouw jouw eigen kleurige huisje en laat zien dat creatief zijn echt jouw ding is.

De potloodhouder is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Staat jouw bureau vol met standaard pennenhouders en saaie opbergbakjes? Dan is deze LEGO® potloodhouder dé oplossing. Maak van jouw bureau een creatieve en inspirerende plek en geef jouw schrijfwaren een eigen plekje.

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau? Dan is deze potloodhouder het perfecte geschenk! Of het nu voor een verjaardag is of gewoon zomaar, de LEGO® potloodhouder zal zeker in de smaak vallen. Voor zowel jong als oud is dit een cadeau dat garant staat voor urenlang speel- en bouwplezier.

Kortom, de LEGO® potloodhouder is niet alleen handig om al jouw schrijfwaren in op te bergen, maar is ook nog eens ontzettend leuk om zelf te bouwen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met de iconische LEGO® potloodhouder!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70794

Schedelschorpioen

foto van lego set60042

Boevenjacht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.