Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Huwelijksbedankjesset 2018 40197

De LEGO Huwelijksbedankjesset 2018 is een uniek en romantisch bedankje voor bruiloftsgasten.
De set bevat een prachtige bruiloftsscène met minifiguren van de bruid en bruidegom, een trouwring, taart, decoratief hart, wandelpad en lantaarns.
Bovendien is de set betaalbaar en kan worden aangepast met drie pruiken en een hoed.
Met afmetingen van 9 cm hoog, 9 cm breed en 13 cm diep is dit de perfecte keuze voor een blijvende herinnering aan jullie trouwdag.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Huwelijksbedankjesset 2018 40197 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40197
lego insiders punten icoon
75
punten

Op zoek naar een uniek en romantisch bedankje voor jullie bruiloftsgasten? Zoek niet verder dan de LEGO Huwelijksbedankjesset 2018! Deze set is perfect om jullie speciale dag nog leuker te maken en garant te staan voor een blijvende herinnering.

De set bevat alles wat je nodig hebt om een prachtige bruiloftsscène te bouwen, inclusief minifiguren van de bruid en bruidegom, een goudkleurige trouwring, een taart met 2 minifiguurtrofeeën, een decoratief rood hart, een wit wandelpad en 2 lantaarns. En het beste van alles is dat de bruid en bruidegom kunnen draaien zodat ze hun prachtige bruidstaart kunnen bewonderen!

Of je nu je gasten wilt bedanken voor hun steun, hun aanwezigheid of gewoon omdat je ze waardeert, deze set is het perfecte bedankje. En het is niet alleen romantisch en schattig, maar het is ook nog eens super leuk om te bouwen!

De set is verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs en is een geweldige aanvulling op elk bruiloftsthema. Bovendien krijg je drie pruiken voor de bruid en een hoed voor de bruidegom zodat je de minifiguren extra persoonlijkheid kunt geven.

Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 9 cm breed en 13 cm diep.

Dus, of je nu op zoek bent naar een leuk bedankje voor je bruiloftsgasten, een romantisch cadeau voor je partner, of gewoon een leuke activiteit voor een regenachtige dag, de LEGO Huwelijksbedankjesset 2018 is de perfecte keuze! Bestel hem vandaag nog en maak van jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40486

adidas Originals Superstar

foto van lego set5007159

Lego Tin Sign: Standard logo

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.