Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO adidas Originals Superstar 40486

Maak je eigen miniversie van de iconische adidas Originals Superstar met de LEGO® set 40486.
Inclusief minifiguur, gettoblaster en microfoon om de vetste tracks te maken.
Deze set combineert LEGO® en adidas en is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.
Stimuleert motorische vaardigheden en creativiteit.
Een must-have voor sneakerliefhebbers.
Bestel nu!

Waar is LEGO adidas Originals Superstar 40486 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
92
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40486
lego insiders punten icoon
97
punten

Heb jij een passie voor sneakers en ben jij een echte fan van adidas? Dan is de LEGO® set 40486 adidas Originals Superstar echt iets voor jou! Met deze set bouw jij namelijk jouw eigen miniversie van de iconische adidas Originals Superstar sneaker. En dat is nog niet alles, want de set wordt geleverd met een minifiguur, gettoblaster en microfoon. Zo kun jij samen met jouw minifiguur de vetste tracks maken en jouw liefde voor sneakers delen.

De LEGO® set 40486 adidas Originals Superstar is een unieke combinatie tussen LEGO® en adidas. De set is ontworpen met aandacht voor detail en zorgt voor een realistische weergave van de adidas Originals Superstar sneaker. De set bevat alle iconische details van de sneaker, zoals de kenmerkende shell-toe en de adidas-strepen aan de zijkant. Met behulp van de bijgeleverde bouwinstructies kan jij gemakkelijk jouw eigen miniversie van de adidas Originals Superstar bouwen.

Wat deze LEGO® set extra speciaal maakt is dat het een perfect cadeau is voor zowel jongeren als volwassenen. De set zal bij jongeren in de smaak vallen door de combinatie van LEGO® en het iconische merk adidas. Hierdoor wordt er een sterke band gecreëerd tussen de LEGO® set en de wereld van sneakers. Voor volwassenen zal deze set nostalgische gevoelens oproepen naar hun eigen jeugd waarin zij zelf de adidas Originals Superstar droegen. Door deze combinatie van jeugdsentiment en een moderne twist wordt deze LEGO® set een absolute must-have voor iedereen die van sneakers houdt.

Bovendien biedt de LEGO® set 40486 adidas Originals Superstar ook educatieve voordelen. Naast het feit dat deze set zorgt voor uren speelplezier, wordt ook de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en de creativiteit gestimuleerd. Het bouwen van deze miniversie van de adidas Originals Superstar vergt namelijk geduld, concentratie en precisie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van jongeren en volwassenen. Daarnaast kunnen zij hun creativiteit de vrije loop laten bij het maken van hun eigen vette tracks met de bijgeleverde microfoon en gettoblaster. Hierdoor wordt ook de creativiteit gestimuleerd.

Kortom, de LEGO® set 40486 adidas Originals Superstar is een unieke en veelzijdige set, geschikt voor jongeren én volwassenen. Het bouwen van deze miniversie van de adidas Originals Superstar zorgt voor uren speelplezier en biedt educatieve voordelen op het gebied van de ontwikkeling van motorische vaardigheden en creativiteit. Daarnaast is deze set een perfect cadeau voor iedereen die van sneakers houdt en nostalgische gevoelens heeft naar hun eigen jeugd. Bestel daarom nu deze LEGO® set en ervaar zelf hoe leuk en veelzijdig deze is!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10672

Batman™: Verdedig de Batgrot

foto van lego set5007519

LEGO VIP SCARF

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.