Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Year Of the Dog 40235

Maak kennis met het schattige hondje van LEGO set 40235! Dit lieve viervoeter heeft grote ogen, een grote rode tong, en beweegbare oren en staart. Het perfecte cadeau om Lunar Nieuwjaar 2018 te vieren. Met een groen display podium en een versierde envelop is dit een geweldige toevoeging aan jouw LEGO collectie. Bestel vandaag nog en verras iemand met een unieke LEGO ervaring!

Waar is LEGO Year Of the Dog 40235 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
156
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40235
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak kennis met het schattige hondje van LEGO set nummer 40235! Deze lieve viervoeter heeft grote ogen, een grote rode tong, en beweegbare oren en staart. Het perfecte cadeau om het Lunar Nieuwjaar 2018 te vieren.



Naast het schattige hondje ontvang je ook een groen display podium met rode bloem- en bladstijl elementen. Het podium zorgt ervoor dat jouw LEGO hondje echt in de spotlight komt te staan tijdens jouw viering van het Lunar Nieuwjaar. Het is de ideale toevoeging aan jouw LEGO collectie.



Maar dat is nog niet alles! Bij deze set ontvang je ook een speciale, versierde envelop met een klassiek goudkleurig patroon. De envelop is perfect voor het bewaren van geld of om een persoonlijk bericht in te stoppen. De resealable doos waarin de set wordt geleverd, bevat tevens een bedrukt label waarop je jouw eigen persoonlijke boodschap kunt schrijven. Zo kun je deze LEGO set zelfs cadeau geven aan iemand die je dierbaar is.



De LEGO set 40235 is niet alleen leuk om te bouwen en mee te spelen, maar is ook een geweldige decoratie voor jouw kamer. Het hondje zal iedereen laten glimlachen dankzij zijn schattige uitstraling en levendige details.



Of je nu een jongere bent die dol is op LEGO of een volwassene die een passie heeft voor bouwen, deze LEGO set is voor iedereen geschikt. De set is niet alleen een prachtig aandenken aan het Lunar Nieuwjaar 2018, maar biedt ook urenlang speelplezier en bouwplezier.



Wil je meer LEGO sets verzamelen? Dan is dit de perfecte aanvulling op jouw collectie. De LEGO set 40235 is een must-have voor elke LEGO liefhebber. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos bouwplezier met deze geweldige set.



Bestel jouw LEGO set 40235 vandaag nog en laat deze schattige LEGO hond jouw huis opfleuren. Of geef deze set cadeau aan iemand die gek is op LEGO en verras diegene met een unieke LEGO ervaring. Het Lunar Nieuwjaar wordt nog specialer met deze LEGO set in handen.



Let op: LEGO set 40235 is razend populair en is beperkt op voorraad. Wees er snel bij en verzeker jezelf van deze geweldige LEGO set. Mis deze kans niet en bestel vandaag nog!



Disclaimer: Het is niet mogelijk om direct via deze pagina te bestellen. Deze tekst is puur ter informatie en ter inspiratie bedoeld.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41234

Bumblebee™ helikopter

foto van lego set40204

LEGO® pelgrimsfeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.