Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® pelgrimsfeest 40204

Met de LEGO® pelgrimsfeest set kun je een heerlijke Thanksgiving beleven! Bouw de pelgrim met zijn traditionele outfit en zet hem op de grote pompoen.
Deze set is perfect als cadeau en decoratie voor je tafel.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ook leuk voor volwassenen.
De pelgrimfiguur is beweegbaar en kan het hele seizoen gebruikt worden.
Bestel nu en maak van Thanksgiving een echt feest!

Waar is LEGO LEGO® pelgrimsfeest 40204 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
163
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40204
lego insiders punten icoon
37
punten

Maak je klaar voor een heerlijk Thanksgiving-feest met de LEGO® pelgrimsfeest set! Deze seizoensgebonden set is gegarandeerd plezier voor jong en oud. Bouw de hongerige pelgrim in een traditionele outfit met pelgrimhoed en schoenen. Hij verheugt zich al om van de twee lekkere kippenboutjes te smullen terwijl hij op de grote pompoen zit.

De set is perfect als cadeau voor fans van LEGO® bouwsets tijdens het Thanksgiving-feest. Laat je verbeelding de vrije loop en gebruik deze prachtige set als decoratie voor je tafel tijdens het diner. Of maak een eigen pelgrimfeest met deze geweldige set als middelpunt.

Deze LEGO® pelgrimsfeest set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7 jaar en ouder en is perfect voor iedereen die dol is op LEGO® sets en feestdagen. Bouw deze geweldige set en maak van Thanksgiving een onvergetelijke gelegenheid voor het hele gezin.

De afmetingen van de set zijn 13 cm hoog, 10 cm breed en 7 cm diep, wat betekent dat hij perfect past in elke verzameling. Deze set is niet alleen perfect voor jongeren, maar heeft ook een nostalgische aantrekkingskracht op volwassenen.

De pelgrimfiguur heeft beweegbare armen en benen wat betekent dat hij in verschillende posities kan worden gezet en geschikt is om te gebruiken als decoratie voor het hele seizoen.

Bestel nu de LEGO® pelgrimsfeest set en maak van je Thanksgiving-feest een echt feest! Met deze set is plezier gegarandeerd. Ga aan de slag met bouwen en laat je creativiteit de vrije loop.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71309

Onua Vereniger van de Aarde

foto van lego set5008223

Kersttrui – kinderen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.