Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kersttrui – kinderen 5008223

Breng het plezier van LEGO naar de feestdagen met deze stijlvolle blauwe kersttrui voor kinderen en volwassenen. Gemaakt van 100% katoen en voorzien van leuke illustraties van kerstversieringen en kransen, gemaakt van echte LEGO stenen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Bestel deze must-have trui vandaag nog bij LEGO.com. Gratis verzending boven €50,00.

Waar is LEGO Kersttrui – kinderen 5008223 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5008223
lego insiders punten icoon
0
punten

Breng het plezier van LEGO naar de feestdagen met deze stijlvolle blauwe kersttrui voor kinderen! Deze trui is niet alleen super cool, maar ook nog eens heel comfortabel. Gemaakt van 100% katoen, kun je deze trui gewoon in de wasmachine doen zonder dat hij krimpt of beschadigt.

Wat deze trui echt speciaal maakt, zijn de leuke illustraties van kerstversieringen en kransen, gemaakt van echte LEGO stenen. Deze coole details geven de trui een unieke en speelse uitstraling. De illustraties zijn zowel aan de voor- als achterkant te vinden, dus je zult er geweldig uitzien vanuit alle hoeken!

Deze LEGO kersttrui is ontworpen in een uniseksmodel, zodat zowel jongens als meisjes er goed uit kunnen zien. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten, dus er is altijd een maat die perfect bij jou past. Of je nou 4 of 12 jaar oud bent, deze trui is er voor iedereen!

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een LEGO fan? Zoek niet verder! Deze kersttrui is het ideale cadeau voor kinderen die dol zijn op LEGO bouwsets. Met deze trui kunnen ze niet alleen hun liefde voor LEGO laten zien, maar ook helemaal in de kerstsfeer komen. Elk detail aan deze trui ademt LEGO, van de kleuren tot de illustraties.

En we hebben zelfs aan de ouders gedacht! Deze trui is niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO fans. Met verschillende maten beschikbaar, kun je als ouder samen met je kinderen matchende truien dragen en jullie liefde voor LEGO delen. Hoe leuk is dat?

Dus waar wacht je nog op? Breng het plezier van LEGO naar de feestdagen met deze stijlvolle blauwe kersttrui. Of je nou een kind of een volwassene bent, deze trui is een must-have voor iedere LEGO fan. Bestel hem vandaag nog en maak je klaar om in stijl te genieten van de feestdagen!

Let op: het afgebeelde model is ongeveer 128 cm lang en draagt de trui van maat 138/140 cm. Dus houd hier rekening mee bij het kiezen van de juiste maat voor jou of je kind. We willen natuurlijk wel dat de trui perfect past!

(Date) LEGO Kersttrui kopen? | Bestel Nu Bij LEGO.com‎
Advertentie
www.LEGO.com/Kersttrui
‎(Date)-Exclusieve aanbieding-Bestel Nu Online-Op voorraad-Beperkte oplage, dus wees er snel bij-Groter aanbod dan in de winkel-TOP Deals-Gratis verzending boven de €50,00‎

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10669

Turtles Hoofdkwartier

foto van lego set76278

Rockets Warbird vs. Ronan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.