Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® paaseierenjacht 40237

De LEGO set 40237 bevat drie verschillende locaties voor een paaseierenjacht.
Met verschillende bouwelementen en accessoires, zoals een kruiwagen en een vergrootglas, kunnen kinderen de verstopte paaseieren verzamelen.
De set wordt geleverd met twee minifiguren en is compact en perfect voor LEGO-fans.
Bestel de LEGO Paaseierenjacht set vandaag nog voor de ultieme paasviering!

Waar is LEGO LEGO® paaseierenjacht 40237 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
145
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40237
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor de ultieme paaseierenjacht met LEGO®? Laat je fantasie de vrije loop en ontdek samen met de twee minifiguren de leukste verstopplaatsen voor de paaseieren. De set bevat maar liefst drie verschillende locaties, elk met een eigen uniek hekpaneel. Zo is er een kippenhok met een deur die kan worden geopend en een schattige haan, een kleurrijke bloementuin met verlichting en een brievenbus én een moestuin met een geheime verstopplaats.

Natuurlijk zitten er ook verschillende bouwelementen en accessoires bij, zoals een kruiwagen waarmee je de gevonden paaseieren kunt verzamelen, een vergrootglas om de eieren van dichtbij te bekijken, drie eieren en zelfs een mandje om alles mee naar huis te nemen. Deze set is perfect voor echte LEGO-fans die dol zijn op het verzamelen van de nieuwste en meest unieke LEGO-sets.

Deze set wordt geleverd met twee minifiguren: een volwassene en een kind. Samen vormen zij het perfecte team om de verstopte paaseieren te vinden en te verzamelen. Met een hoogte van 6 cm en breedte en diepte van respectievelijk 18 en 11 cm is deze set compact en toch volledig. Zo past hij gemakkelijk in elke LEGO-collectie en biedt hij uren speelplezier.

Niet alleen is dit de perfecte set voor jouw LEGO-collectie, maar hij is ook ideaal om cadeau te geven aan iemand die gek is op LEGO. Deze set bevat alles wat nodig is om de ultieme paaseierenjacht te organiseren en biedt voldoende speelmogelijkheden voor jong en oud.

Met deze unieke LEGO-set, gebouwd met oog voor detail en volledig gericht op de paasviering, kun je jouw creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Maak je klaar voor de ultieme ontdekkingsreis en verzamel zoveel mogelijk verstopte paaseieren! Bestel jouw LEGO® Paaseierenjacht set vandaag nog en beleef de beste paasviering ooit!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70793

Schedelsplijter

foto van lego set5005705

Hotdogman-sleutelhangerlampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.