Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kessel Mine Worker display 40299

De LEGO set 40299 Kessel Mine Worker display is geïnspireerd op de Star Wars film 'Solo: A Star Wars Story'.
De set bestaat uit 105 onderdelen, inclusief een Kessel Mine Worker figuur en accessoires.
Bouw je eigen Kessel mijn en show deze op de bijgeleverde display.
Deze set is perfect voor Star Wars fans en draagt bij aan een schonere wereld.
Bestel nu en beleef je eigen Star Wars avontuur!

Waar is LEGO Kessel Mine Worker display 40299 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
22
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40299
lego insiders punten icoon
37
punten

Ben jij een echte fan van Star Wars en LEGO? Dan is de LEGO set 40299 Kessel Mine Worker display echt iets voor jou! Deze speelse en stoere LEGO set is geïnspireerd op de wereldberoemde Star Wars film 'Solo: A Star Wars Story'. Weet je nog dat Han Solo goud blokjes moest stelen van de Kessel mijn? Nou, in deze LEGO set kom jij als Kessel mijnwerker uit de film tot leven!

De LEGO set bestaat uit 105 onderdelen, waaronder een stoere Kessel Mine Worker figuur met bijbehorende accessoires. Met deze set kan jij jouw eigen Kessel mijn bouwen en inrichten. Maar dat is nog niet alles, want de set bevat ook een coole display waar je jouw Kessel Mine Worker op kan tentoonstellen! Zo kan jij aan al jouw vrienden en familie laten zien dat jij een echte Star Wars fan bent.

Ben jij klaar om de Kessel mijn te betreden en jouw eigen Star Wars avontuur te beleven? Deze LEGO set is geschikt voor jongeren en volwassenen en biedt een uitdagende bouwervaring. Bovendien is de set gemakkelijk in elkaar te zetten en is het de perfecte aanvulling op jouw LEGO collectie.

Maar dat is niet alles, want bij aankoop van deze LEGO set help jij ook nog eens het milieu! LEGO is namelijk een duurzaam en milieuvriendelijk bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld. De LEGO stenen zijn gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal, zodat jij niet alleen plezier hebt van jouw LEGO set, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld.

Als echte fan van Star Wars en LEGO kan jij niet om deze LEGO set heen. Bestel nu de LEGO set 40299 Kessel Mine Worker display en laat jouw eigen Star Wars avontuur tot leven komen. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40574

LEGO® Brand Store

foto van lego set5005510

LEGO® Brick Pouch – Pink

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.