Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Trofee 40385

De LEGO® Iconische Trofee (40385) is een kleurrijke bouwset van 200 elementen waarmee je bijzondere prestaties kunt belonen.
Met sportafbeeldingen en feestelijke berichten kun je de trofee personaliseren voor verschillende gelegenheden.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en perfect om cadeau te geven aan LEGO® fans.
Naast belonen is de trofee ook goed voor de ontwikkeling van fijne motoriek en creativiteit.
Bestel nu en vier successen op een unieke en creatieve manier!

Waar is LEGO Trofee 40385 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40385
lego insiders punten icoon
97
punten

Beloon succes en vier bijzondere prestaties met de kleurrijke LEGO® Iconische Trofee (40385)! Deze gave bouwset van 200 elementen bevat een reeks stickers met sportafbeeldingen en feestelijke berichten, zoals 'Goed gedaan!', 'Beste vader/moeder ooit', 'BFF' en 'held'. Dit maakt de trofee perfect om bij verschillende gelegenheden te gebruiken. De LEGO® Iconische Trofee is niet alleen een bijzonder leuke manier om een verjaardag te vieren, maar geeft ook de ontvanger een echt winnaarsgevoel!

Met deze trofee kan je op een unieke en creatieve manier prestaties belonen. Personaliseer de trofee met de verschillende berichten en sportafbeeldingen die je erbij krijgt, zo kan je hem altijd aanpassen aan de gelegenheid. Geef hem aan je beste vriend of vriendin om te vieren dat jullie eindelijk weer samen kunnen zijn, aan je moeder omdat ze zo'n geweldige kok is, of aan je buurman omdat hij jouw pakketje heeft aangenomen terwijl je weg was.

De LEGO® Iconische Trofee is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een geweldig cadeau-idee voor alle LEGO® fans. Met 200 elementen is er genoeg materiaal om de trofee te bouwen en personaliseren. De trofee is ook nog eens ca. 14 cm hoog en een kleurrijke blikvanger om bijzondere prestaties op een opvallende manier te belonen.

Bouw de trofee alleen of samen met vrienden en familie en beleef samen urenlang speelplezier. Het is een perfecte manier om creatief te zijn en tegelijkertijd te vieren dat er iets bijzonders is gebeurd. Of je nu wilt laten zien dat je de beste bent in je sportteam, de meest toegewijde vriend of de beste ouder ter wereld, de LEGO® Iconische Trofee is er om je het winnaarsgevoel te geven dat je verdient.

En het beste komt nog: de LEGO® Iconische Trofee is niet alleen een prachtig cadeau, maar ook perfect voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en het stimuleren van de creativiteit van kinderen. Daarnaast is het een duurzaam product dat lang meegaat. Naast het belonen van bijzondere prestaties kan je er dus ook nog eens van genieten als decoratie in huis.

De LEGO® Iconische Trofee (40385) is verkrijgbaar bij alle LEGO® retailers en online retailers. Bestel hem vandaag nog en vier de successen van je vrienden en familie op een unieke, interactieve en creatieve manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853958

Chicken Skater Pod

foto van lego set5007030

Ice Cube Tray – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.