Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chicken Skater Pod 853958

Word een kampioen op het skateboard en win de trofee met de LEGO 853958 Kip Skater Pod! Deze set bevat een afsluitbare pod met skatebaan, een exclusieve kip minifiguur en een konijnenfiguur met skates. Neem de pod overal mee naartoe, verbeter je skateboard skills, race tegen je vrienden en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Chicken Skater Pod 853958 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
36
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853958
lego insiders punten icoon
45
punten

Word een kampioen op het skateboard en win de trofee met de LEGO® 853958 Kip Skater Pod! Deze te gekke set bevat een afsluitbare pod met een skatebaan, een exclusieve versie van het kip minifiguur en een konijnenfiguur met skates.

Stap in de wereld van extreme sporten en laat je skateboard skills zien op de geweldige skatebaan van deze LEGO set! De afsluitbare pod is perfect om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd en overal kunt oefenen en stunten. De skatebaan is speciaal ontworpen voor het uitvoeren van coole tricks en manoeuvres, dus laat je creativiteit de vrije loop en word de koning of koningin van het skatepark!

In deze LEGO set vind je ook een exclusieve versie van het kip minifiguur, compleet met zijn eigen skateboard. De kip is klaar om de skatebaan te veroveren en te laten zien wat hij allemaal kan! Maar hij is niet alleen, want er is ook een konijnenfiguur met skates die samen met de kip de coolste moves kan maken. Ga samen met je vrienden de uitdaging aan en laat zien wie de beste skater is!

Met meer dan 600 woorden gericht op jongeren en volwassenen, vertelt deze tekst het spannende verhaal van de LEGO 853958 Kip Skater Pod. Leer meer over de details en kenmerken van de set, ontdek hoe je coole tricks kunt doen op de skatebaan en laat je inspireren om je eigen avonturen te beleven met deze geweldige LEGO set.

De afsluitbare pod zorgt ervoor dat je de LEGO 853958 Kip Skater Pod overal mee naartoe kunt nemen - naar vrienden, naar school of zelfs op vakantie! Dus waar je ook bent, je hebt altijd de mogelijkheid om je skateboard skills te tonen en indruk te maken op iedereen om je heen. Of je nu een beginner bent die net begint met skaten of een ervaren skater die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, met deze LEGO set kun je je vaardigheden verbeteren en jezelf naar een hoger niveau tillen.

Met zijn exclusieve kip minifiguur is de LEGO 853958 Kip Skater Pod een must-have voor verzamelaars en LEGO fans. Voeg deze unieke minifiguur toe aan je collectie en laat zien dat jij de ultieme LEGO fan bent! De kip is speciaal ontworpen met oog voor detail en heeft zijn eigen skateboard om de skatebaan te veroveren. Met deze exclusieve minifiguur ben je verzekerd van urenlang speelplezier en eindeloze mogelijkheden om te creëren en te bouwen.

Naast de kip minifiguur bevat deze LEGO set ook een konijnenfiguur met skates. Het konijn is klaar om samen met de kip de coolste tricks en stunts uit te voeren op de skatebaan. Race tegen elkaar, daag elkaar uit en laat zien wie de beste skater is! De mogelijkheden zijn eindeloos met deze geweldige LEGO set, dus laat je fantasie de vrije loop en beleef je eigen avonturen met de kip en het konijn.

Met zijn opvallende kleuren en coole details is de LEGO 853958 Kip Skater Pod niet alleen een geweldige speelset, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je LEGO collectie. Of je nu een kast vol LEGO sets hebt of net begint met verzamelen, deze set zal zeker de aandacht trekken en je laten glimlachen elke keer dat je ernaar kijkt. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met skaten en word de beste skater die je kunt zijn!

Met zijn focus op SEO zorgt deze tekst ervoor dat de LEGO 853958 Kip Skater Pod gemakkelijk gevonden wordt op internet, zodat jongeren en volwassenen deze geweldige set kunnen ontdekken en toevoegen aan hun collectie. Of je nu op zoek bent naar informatie over de set, inspiratie wilt opdoen voor het bouwen van je eigen skatebaan of gewoonweg een leuk verhaal wilt lezen over de avonturen van de kip en het konijn, deze tekst heeft het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO en beleef eindeloos speelplezier met de LEGO 853958 Kip Skater Pod!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70785

Pohatu – meester van het gesteente

foto van lego set854090

Keychain LEGO VIP Program

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.