Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dragracer 40408

Maak kennis met de LEGO set 40408 Dragracer, een supersnelle raceauto waarmee je jouw eigen unieke creatie kunt bouwen en personaliseren.
Ontdek de augmented reality-functie met de Hidden Side App voor een fantastische speelervaring.
Geschikt voor jong en oud, binnen of buiten.
Bestel nu en ervaar de opwinding van het racen met LEGO!

Waar is LEGO Dragracer 40408 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
134
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40408
lego insiders punten icoon
97
punten

Welkom bij de fantastische wereld van LEGO! We presenteren met trots de nieuwste toevoeging aan onze collectie – de LEGO set 40408 Dragracer. Laat je wakker schudden door de ongelooflijke kracht van deze supersonische raceauto en beleef eindeloos plezier met het bouwen en spelen!

Met de LEGO set 40408 Dragracer kun je een ​​echte snelheidsduivel worden! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen supersnelle raceauto te bouwen en te personaliseren. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw jouw eigen unieke creatie, klaar om de concurrentie te verslaan.

Maar dat is nog niet alles wat de LEGO set 40408 Dragracer te bieden heeft. Met onze innovatieve augmented reality-technologie (AR) kun je nog meer speelplezier beleven! Scan simpelweg de minifiguren in de Dragracer set met een smartphone of tablet om een wereld vol verrassingen en geheimen te onthullen. Ontdek de verborgen kant van LEGO in de Hidden Side App en beleef een geweldige augmented reality-ervaring.

Met de LEGO set 40408 Dragracer kunt je deelnemen aan legendarische wedstrijden, spannende races rijden en nieuwe uitdagingen aangaan. Zodra je jezelf in de stoel van de coureur waant, is er geen weg meer terug - ervaar de ultieme adrenalinekick terwijl je langs de concurrenten scheurt! Ontdek de vele geheimen van de AR-wereld en maak je Dragracer set nog spannender met de interactieve speelmodi.

De LEGO set 40408 Dragracer is er voor jong en oud en voor elke gelegenheid. Of je nu tijdens een regenachtige middag het liefst binnen blijft om te bouwen en spelen, of buiten plezier wilt maken in de zon, deze Dragracer set is perfect voor jou. Het is een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, en om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Dus waar wacht je op? Start je motoren en rijd weg in de fantastische wereld van LEGO met de LEGO set 40408 Dragracer. Bestel nu en ervaar de spanning en sensatie van het racen met LEGO! Vergeet niet om onze Hidden Side App te downloaden en de wereld van LEGO te ontdekken. Bij LEGO zijn de mogelijkheden eindeloos, dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006143

Bureaulade met 8 noppen – blauw

foto van lego set5006330

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.