Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bureaulade met 8 noppen – blauw 5006143

De LEGO 2x4 Brick Drawer is een functionele en kleurrijke lade in de vorm van een iconische LEGO steen. Met zijn handige afmetingen biedt deze lade voldoende ruimte om allerlei spullen op te bergen. Stapel meerdere lades op elkaar voor een uniek opbergsysteem. Gemaakt van hoogwaardig kunststof en een knipoog naar de iconische bouwstenen waar je mee bent opgegroeid. Bestel nu voor een opgeruimde en speelse omgeving.

Waar is LEGO Bureaulade met 8 noppen – blauw 5006143 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006143
lego insiders punten icoon
187
punten

De LEGO® 2x4 Brick Drawer is een absolute must-have voor zowel jongeren als volwassenen! Deze rechthoekige lade in de vorm van een iconische 2x4 LEGO steen is niet alleen functioneel, maar voegt ook een speels en kleurrijk element toe aan elk bureau, plank of kamer.

Met zijn handige afmetingen van ongeveer 11 cm hoog, 31 cm breed en 15 cm diep, biedt deze lade voldoende ruimte om al je spulletjes op te bergen. Of je nu pennen, gummetjes, paperclips, make-up, sleutels of andere kleine items wilt organiseren, deze lade is ideaal voor het opruimen van elke ruimte die er netjes uit moet zien. Of je hem nu in je kantoor, kinderkamer, badkamer of elders plaatst, deze LEGO Brick Drawer past overal perfect bij!

Wat deze lade echt speciaal maakt, zijn de 8 grote noppen op de bovenkant. Hiermee kun je een kleurrijk opbergsysteem op maat bouwen dat volledig aan jouw opslagbehoeften voldoet. Stapel meerdere lades op elkaar en creëer een uniek en flexibel opbergsysteem dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook praktisch is.

De LEGO 2x4 Brick Drawer is niet alleen veelzijdig en functioneel, maar ook duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is deze lade stevig en eenvoudig schoon te maken. Zo blijft hij er altijd als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik.

Naast zijn praktische eigenschappen is deze Brick Drawer dé perfecte manier om je liefde voor LEGO te tonen. Met zijn kenmerkende 2x4 LEGO steenvorm is deze lade een knipoog naar de iconische bouwstenen waar je wellicht mee bent opgegroeid. Breng een vleugje nostalgie in je leven en toon je liefde voor LEGO met deze unieke lade.

Of je nu een LEGO-fan bent of gewoon op zoek bent naar een handige en leuke manier om je spullen op te bergen, de LEGO 2x4 Brick Drawer is de perfecte keuze. Deze lade is niet alleen functioneel en veelzijdig, maar ook een geweldige decoratieve toevoeging aan elke ruimte. Voeg een speels element toe aan je bureau, boekenplank, dressoir of nachtkastje met deze kleurrijke en iconische LEGO Brick Drawer.

Bestel vandaag nog je eigen LEGO 2x4 Brick Drawer en breng orde en kleur in je leven! Met het flexibele opbergsysteem kun je moeiteloos je spullen organiseren en aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van een opgeruimde en speelse omgeving met de LEGO 2x4 Brick Drawer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70615

Vuurmecha

foto van lego set41164

Betoverde boomhut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.