Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hot Rod 40409

Maak kennis met LEGO set 40409, een replica van het geliefde LEGO Blue Fury model dat 25 jaar geleden werd uitgebracht. Deze set bevat 2 minifiguren en gereedschap, waardoor je jouw raceverhalen kunt creëren en je eigen avonturen kunt beleven. Perfect voor LEGO fans van alle leeftijden, deze set biedt eindeloos speelplezier en brengt de magie van LEGO weer tot leven. Mis het niet!

Waar is LEGO Hot Rod 40409 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
142
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40409
lego insiders punten icoon
97
punten

Wil je een stukje nostalgie in handen krijgen? Maak kennis met de geweldige LEGO set 40409, een replica van het geliefde LEGO Blue Fury model dat al 25 jaar geleden werd uitgebracht! Deze kleinere versie zit barstensvol actie en speelplezier, en bevat zelfs 2 minifiguren en gereedschap om je bouwavonturen naar een hoger niveau te tillen.

Het LEGO Blue Fury model (5541) was een ware hit toen het voor het eerst werd gelanceerd, en het is nu terug in een nieuwe en speelse vorm. Met deze set kun je niet alleen de legendarische blauwe racewagen opnieuw beleven, maar je kunt er ook je eigen spannende raceverhalen mee creëren. Stel je voor dat je over de finishlijn scheurt, tegenstanders passeert en de gouden beker wint!

Deze LEGO set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op bouwen en spelen. Met 25 jaar aan geschiedenis achter de rug, is het een geweldige toevoeging aan ieders LEGO collectie. Breng je vrienden bij elkaar en laat de racewedstrijden beginnen! Wie zal als eerste de finish bereiken?

Wat deze replica echt bijzonder maakt, zijn de 2 minifiguren die zijn inbegrepen. Personaliseer je eigen coureur en monteur, en laat je fantasie de vrije loop terwijl je ze in en uit de auto laat stappen, pitstops maakt en de motor controleert. Met deze minifiguren kun je je eigen raceverhalen creëren en jezelf in de schoenen van een echte coureur of monteur plaatsen.

Om het speelplezier nog verder te vergroten, bevat deze set ook gereedschap. Voel je als een echte professional terwijl je de auto onderhoudt en aanpassingen maakt om ervoor te zorgen dat hij in topconditie is voor de volgende race. Stel je voor dat je aan de auto sleutelt in de pitstraat, terwijl het publiek juicht en je tegenstanders jaloers toekijken.

Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. Met zijn unieke ontwerp en historische waarde is het een waardevolle toevoeging aan elke LEGO collectie. Plaats het model op je plank, in een vitrine of pronk ermee op je bureau om je liefde voor LEGO te tonen aan iedereen die op bezoek komt.

De LEGO set 40409 is niet zomaar een bouwset, het is een reis terug in de tijd. Herbeleef de opwinding en de vreugde van het spelen met de LEGO Blue Fury, maar dan in een nieuwe en verbeterde vorm. Bouw de auto, race tegen je vrienden en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je eigen raceverhalen creëert.

Kortom, deze LEGO set is een absolute must-have voor alle LEGO fans. Met zijn coole replica van het Blue Fury model, 2 minifiguren en gereedschap, geeft het je de mogelijkheid om je racevaardigheden te testen en je eigen avonturen te beleven. Of je nu jong of jong van geest bent, deze set biedt eindeloos speelplezier en brengt de magie van LEGO weer tot leven. Kom op, waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en beleef fantastische LEGO avonturen met de LEGO set 40409!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40172

LEGO® iconische bouwsteenkalender

foto van lego set5007220

LEGO® DOTS Craft Tape

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.