Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Luke Skywalker’s Lichtzwaard™ 40483

Met LEGO set 40483 Luke Skywalker's Lichtzwaard™ kun je als Jedi fan genieten van het bouwen en herbeleven van spannende duels.
De set heeft 173 delen en een prachtige displaystandaard.
Het is een perfect cadeau voor elke Star Wars™ liefhebber.
Bestel vandaag nog en beleef de spanning van een Jedi-ridder in je eigen huis!

Waar is LEGO Luke Skywalker’s Lichtzwaard™ 40483 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
173
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40483
lego insiders punten icoon
187
punten

Ben jij een echte Jedi fan en hou je ook van bouwen? Dan is LEGO set 40483 Luke Skywalker’s Lichtzwaard™ echt iets voor jou! Deze gedetailleerde LEGO versie van het iconische lichtzwaard uit Star Wars™ geeft je de perfecte mogelijkheid om elk spannend duel opnieuw te beleven. Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of een beginner, de stapsgewijze instructies maken het bouwen van deze set een eitje.

Het beste van alles is dat deze set niet alleen leuk is om te bouwen, maar ook een prachtige blikvanger is wanneer hij compleet is. De bouwbare standaard en het naamplaatje maken het geheel helemaal af en geven jouw kamer een vleugje Jedi Kracht. Met deze set voel je je net een echte Jedi ridder!

De set bestaat uit 173 delen en de afmetingen zijn ca. 7 cm hoog, 20 cm breed en 8 cm diep. De displaystandaard met naamplaatje maakt deze LEGO Star Wars™ set de perfecte gift voor elke Jedi fan voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat jij, of jouw vriend/vriendin, een groot Star Wars™ fan is.

Maar dat is nog niet alles! Met dit bouw- en displaymodel heb je niet alleen een prachtig item om jouw kamer mee te decoreren, maar ook een bouwset met veel speelmogelijkheden. Bedenk je eigen spannende Star Wars™ duels of speel de klassieke duels na en beleef de actie alsof je er echt bij bent!

Kortom, de LEGO set 40483 Luke Skywalker’s Lichtzwaard™ biedt een geweldige kans om jouw passie voor Star Wars™ en LEGO te combineren. Bestel vandaag nog, en beleef de spanning van de jedi-ridder in jouw eigen huis! May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70791

Schedelstrijder

foto van lego set40533

Avonturen van de USS Cardboard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.