Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Halloweenuil 40497

Maak Halloween magisch met de LEGO® set 40497 Halloweenuil.
Deze schattige en beweegbare uil is perfect voor LEGO® fans van alle leeftijden.
Met draaiende en bewegende functies, pompoenen en herfstbloemen op een platform, zorgt deze set voor plezier en verbeelding tijdens Halloween.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, is deze set ideaal als cadeau, decoratie en bouwervaring voor het hele gezin.
Bestel de LEGO® set 40497 Halloweenuil vandaag nog om jouw LEGO® collectie compleet te maken met een vleugje herfst!

Waar is LEGO Halloweenuil 40497 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
228
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40497
lego insiders punten icoon
112
punten

Haal de magie van Halloween naar je LEGO® collectie met de schattige en beweegbare uil bouwset, LEGO® set 40497 Halloweenuil! Deze fantastische set is perfect voor LEGO® fans van alle leeftijden en biedt vele ogenblikken van plezier tijdens Halloween.

Stap in de herfstachtige wereld van Halloween met jouw eigen persoonlijke uil! Het schattige dier met grote ogen kan ronddraaien en zijn vleugels bewegen om een realistische ervaring te bieden. Hij staat op een platform versiert met twee pompoenen en prachtige herfstbloemen die de perfecte aanvulling zijn voor Halloween.

Maak van Halloween een feest vol plezier voor jou en je kinderen. Met een breed scala aan LEGO® sets kun je je fantasie de vrije loop laten. LEGO® set 40497 Halloweenuil is speciaal ontworpen voor kinderen van 8 jaar en ouder, zodat zij kunnen genieten van het bouwen en spelen met dieren in een feestelijke sfeer.

De uil bouwset is een populair cadeau voor LEGO® fans en is geschikt voor Halloween themafeestjes en als decoratie in de kamer van jouw kinderen. De set biedt een onvergetelijk moment van plezier en verbeelding. Verzamel LEGO® sets en maak jouw collectie compleet met de Halloweenuil!

Lego sets zijn speciaal ontworpen om kinderen uit te dagen en hun creativiteit te stimuleren. Met deze uil bouwset kunnen kinderen niet alleen hun bouwvaardigheden ontwikkelen, maar ook hun fantasie de vrije loop laten tijdens Halloween. Bovendien, bieden deze sets ook de mogelijkheid om ouders en kinderen samen te laten spelen en bouwen.

Leg de magie van Halloween vast in een bouwset! De LEGO® set 40497 Halloweenuil is precies wat je nodig hebt om jouw LEGO® collectie compleet te maken met een extra vleugje herfst. Haal de bouwset in huis en laat de magie van Halloween tot leven komen.

Kinderen worden keer op keer verrast door de kwaliteit en verbeelding die LEGO® sets bieden. De bouwset van de Halloweenuil is hier geen uitzondering op. Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder, is deze set geknipt. Het is een leuke en educatieve manier om jouw kids bezig te houden tijdens de feestdagen.

Voeg een extra dimensie toe aan jouw LEGO® collectie met de bouwset van de Halloweenuil. Niet alleen ziet het er fantastisch uit, maar het biedt ook een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. LEGO® set 40497 Halloweenuil is de ultieme verzamelitem voor Halloween. Bestel hem vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70793

Schedelsplijter

foto van lego set40488

Koffiekar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.