Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kerstpinguïn 40498

De LEGO set 40498 is een schattige kerstpinguïn die geweldige bewegingen maakt.
Hij staat op een platform naast een versierde kerstboom en wordt geleverd met drie feestelijk ingepakte cadeautjes.
De set is perfect voor jongeren en volwassenen die van bouwen en dieren houden.
Met een hoogte van 12 centimeter is hij compact genoeg om overal neer te zetten.
De set wordt geleverd in een kleurrijke doos en bevat alle stenen en een duidelijke handleiding.
Het is een geweldig cadeau voor Kerstmis en is gemakkelijk online te bestellen bij de officiële LEGO-winkel.

Waar is LEGO Kerstpinguïn 40498 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
244
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40498
lego insiders punten icoon
112
punten

Dit jaar wordt de kerst een beetje specialer met deze schattige kerstpinguïn van LEGO! Deze lieve zeevogel is niet alleen ontzettend leuk om zelf in elkaar te zetten, hij maakt ook nog eens geweldige bewegingen. Kijk hoe de pinguïn ronddraait en zijn vleugels wappert terwijl hij op een platform naast een prachtig versierde kerstboom staat, samen met drie feestelijk ingepakte cadeautjes.

Deze LEGO set is perfect voor jongeren en volwassenen die speelgoed en dierenliefhebbers zijn en graag aan de slag gaan met bouwen en creativiteit. Met zijn hoogte van ongeveer 12 centimeter is de kerstpinguïn groot genoeg om op te vallen, maar niet zo groot dat hij te veel ruimte in beslag neemt. Je kunt hem neerzetten op een bureau, in de vensterbank of op een plank in de kamer om iedereen te laten zien hoe schattig hij is!

Dit LEGO-model is verpakt in een kleurrijke doos die perfect past bij de vrolijke kerstsfeer. Het bevat alle stenen die nodig zijn om de kerstpinguïn te bouwen, samen met een stapsgewijze handleiding die gemakkelijk te volgen is. Alle LEGO-stenen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je zeker weet dat je een product van topkwaliteit krijgt.

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor Kerstmis, dan is deze Kerstpinguïn-set een uitstekende keuze. Je kunt de set geven aan kinderen vanaf 8 jaar om hun fantasie en bouwvaardigheden te stimuleren, of aan volwassenen die dol zijn op LEGO en graag hun huis versieren met kerstdecoraties. Het is ook een geweldig cadeau voor mensen die van pinguïns houden, omdat het de perfecte manier is om deze schattige dieren te eren tijdens de kerstperiode.

Als je deze Kerstpinguïn van LEGO wilt kopen, dan kun je dat heel gemakkelijk online doen. Wanneer je bestelt bij de officiële LEGO-winkel, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek product ontvangt dat aan alle normen voldoet. Bestel vandaag nog en geniet van de feestdagen met deze schattige kerstpinguïn om zelf te bouwen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40584

Verjaardagsdiorama

foto van lego set5005112

LEGO® puntenslijpers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.