Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® puntenslijpers 5005112

Slijp je potloden stijlvol en creatief met deze LEGO puntenslijpers. De set bevat twee puntenslijpers met LEGO platen om je eigen kunstwerkjes te maken. Personaliseer ze met gekleurde LEGO platen en voeg LEGO stenen of minifiguren toe voor unieke combinaties. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bestel vandaag nog en voeg speelsheid toe aan je dagelijkse leven!

Waar is LEGO LEGO® puntenslijpers 5005112 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005112
lego insiders punten icoon
60
punten

Slijp je potloden met stijl en creativiteit thuis, op school of op kantoor met deze geweldige LEGO puntenslijpers! Met deze set van twee puntenslijpers kun je je verbeelding de vrije loop laten en je eigen unieke kunstwerkjes maken. Elke puntenslijper is voorzien van LEGO platen, waardoor je jouw favoriete LEGO stenen of minifiguren kunt toevoegen en zo een persoonlijk tintje kunt geven aan je puntenslijper.

Deze set bevat niet één, maar twee puntenslijpers, zodat je altijd een reserve exemplaar bij de hand hebt. En het beste van alles is dat je deze puntenslijpers volledig kunt aanpassen aan jouw eigen smaak. Met de gekleurde LEGO platen kun je ze helemaal personaliseren en je eigen stijl laten zien. Geen saaie zwarte of grijze puntenslijpers meer, maar kleurrijke kunstwerkjes die passen bij jouw persoonlijkheid!

Maar de echte magie begint pas wanneer je jouw favoriete LEGO stenen of minifiguren aan de puntenslijpers toevoegt. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke combinaties. Voeg een LEGO bloem toe aan de ene puntenslijper en een minifiguur aan de andere. Of maak een grappige scène met een LEGO auto die door de puntenslijper rijdt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze LEGO puntenslijpers zijn niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag een beetje speelsheid toevoegen aan hun dagelijkse routine. Of je nu je potloden slijpt op kantoor, in de klas of gewoon thuis aan je bureau, met deze puntenslijpers wordt het een feestje. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Ze zorgen voor een vleugje plezier en vrolijkheid in je omgeving.

En maak je geen zorgen, deze puntenslijpers zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Ze zijn veilig en eenvoudig te gebruiken. Elke puntenslijper is slechts 3 cm hoog, 1 cm breed en minder dan 1 cm diep, dus ze passen in elke etui, lade of rugzak. Neem ze mee naar school, naar je werk of gewoon als je onderweg bent en fleur je dag op met een beetje LEGO magie.

Dus waar wacht je nog op? Slijp je potloden op een leuke en creatieve manier met deze LEGO puntenslijpers! Voeg je eigen LEGO stenen of minifiguren toe en maak er iets persoonlijks van. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen unieke kunstwerkjes. Niet alleen functioneel, maar ook ongelooflijk leuk en decoratief. Bestel vandaag nog je set van twee LEGO puntenslijpers en voeg wat speelsheid toe aan je dagelijkse leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set853990

Easter Bunny House

foto van lego set5007520

POSTCARD & STICKER SET

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.