Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Easter Bunny House 853990

Vier Pasen op een speelse en creatieve manier met het LEGO Iconic Paashaas Huis bouwpakket. Het huis, verpakt in de vorm van een ei, is leuk om neer te zetten en perfect voor fantasierijk spelen. Het bevat een kippenhok, een schattige Paashaas minifiguur met scooter, een wortel en planten gemaakt van LEGO-stenen. Verzin je eigen Paasavonturen en verras een vriend of familielid met dit cadeau. Bestel vandaag nog en beleef eindeloos plezier met deze leuke LEGO set. Vrolijk Pasen!

Waar is LEGO Easter Bunny House 853990 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853990
lego insiders punten icoon
52
punten

Vier Pasen op een speelse en creatieve manier met het LEGO® Iconic Paashaas Huis (853990) bouwpakket, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het huis is verpakt in de vorm van een ei en kan ook dienen als feestelijke decoratie. Bovendien bevat het een to/from kaart, waardoor het een ideaal geschenk is voor de feestdagen. Deze set is niet alleen leuk om neer te zetten, maar ook perfect voor fantasierijk spelen.

Het bouwpakket bevat een kippenhok dat je zelf in elkaar kunt zetten. Het hok heeft een verwijderbaar dienblad waar je de eieren van de kip kunt verzamelen. Daarnaast is er een schattige Paashaas minifiguur met een scooter om op rond te rijden. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een wortel en planten gemaakt van LEGO-stenen. Kortom, genoeg mogelijkheden om je eigen Paasavonturen te beleven!

De Paashaas is altijd druk in de weer om eieren te verstoppen en cadeautjes rond te brengen. Met dit LEGO bouwpakket kun jij hem een handje helpen en je eigen Paashaas Huis bouwen. Gebruik je creativiteit om het huis en het kippenhok precies zo in te richten als jij wilt. Misschien geef je de Paashaas een kleurrijk bedje of een gezellige open haard. En de kippen? Die verdienen natuurlijk een comfortabel nestje met een stapel zachte strohalmen.

Het leuke van dit bouwpakket is dat je niet alleen een mooi decoratiestuk hebt, maar ook eindeloos kunt spelen. Verzin je eigen verhalen met de Paashaas die op zijn scooter door het huis rijdt en de eieren verstopt. Of misschien houdt de Paashaas wel een wedstrijd met de kippen om te zien wie de meeste eieren kan leggen. Verzamel de eieren in het dienblad van het kippenhok en tel ze één voor één. Wie wint er? De spanning stijgt!

Met de bijgeleverde to/from kaart kun je dit LEGO bouwpakket ook cadeau geven aan een vriend of familielid. Wie wil er nu niet zo'n schattig Paashaas Huis ontvangen? De ontvanger kan zelf aan de slag met het bouwen en spelen, of het huis ergens neerzetten als vrolijke Paasdecoratie. Het is een geschenk waar jong en oud plezier aan kunnen beleven.

Ben je een LEGO verzamelaar? Dan mag dit limited edition bouwpakket niet ontbreken in je collectie. Met het unieke nummer 853990 is dit een waardevolle toevoeging aan je LEGO set. Je kunt het combineren met andere Paas- of lentethema LEGO sets om je eigen paaswereld te creëren. En wie weet, misschien wordt het bouwen van een paasdecoratie wel een nieuwe traditie in je familie.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog het LEGO Iconic Paashaas Huis (853990) bouwpakket en vier Pasen op een speelse en creatieve manier. Ga aan de slag met het bouwen van het kippenhok, rijd rond op de scooter van de Paashaas en verstop de eieren. Gebruik je fantasie en beleef eindeloos plezier met deze leuke LEGO set. Vrolijk Pasen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005881

LEGO® Avengers: Endgame-poster 2 van 3

foto van lego set5006929

4-Stud Storage Brick – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.