Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Avengers: Endgame-poster 2 van 3 5005881

Bemachtig nu een exclusieve LEGO-poster in samenwerking met Marvel! Verzamel alle drie posters en combineer ze tot één gigantische scène. Bestel LEGO Marvel-producten ter waarde van minimaal €35 om in aanmerking te komen voor de gratis poster. Wees er snel bij, want op=op. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO LEGO® Avengers: Endgame-poster 2 van 3 5005881 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005881
lego insiders punten icoon
45
punten

Dit is jouw kans om een exclusieve poster te bemachtigen in een te gekke samenwerking tussen The LEGO Group en Marvel! Verzamel de tweede van de drie posters en combineer ze tot één gigantische aparte poster. Deze adembenemende en kleurrijke scène is helemaal gemaakt van gave nieuwe LEGO® sets en bevat minifiguren gebaseerd op de karakters uit de splinternieuwe film.

En dat is nog niet alles! Je kunt de gratis LEGO® Avengers: Endgame-poster 2 van 3 (5005881) bemachtigen van 10-06-2019 tot en met 16-06-2019, of zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is alleen geldig voor VIP-bestellingen op shop.LEGO.com, in LEGO Stores en voor telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus. Zorg ervoor dat je LEGO Marvel-producten ter waarde van minimaal € 35 aanschaft om in aanmerking te komen. Bestellingen voor Bricks & Pieces vallen helaas niet onder deze aanbieding. Per huishouden wordt slechts één set cadeau gegeven.

Let op: deze waanzinnige aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen, aanbiedingen of geschenken en kan niet worden toegepast op eerdere aankopen. Mocht je de in aanmerking komende LEGO-aankopen retourneren voor een terugbetaling, dan moet je ook het cadeau samen met de in aanmerking komende LEGO-aankopen terugsturen.

Ben je lid van ons VIP-programma? Dan tellen de VIP-punten die je inwisselt mee voor het berekenen van het totaal van je aankoop. Houd er rekening mee dat eventuele belastingen, extra verzendkosten en de waarde van aangekochte cadeaubonnen niet worden meegerekend. Het is niet mogelijk om de aankoop te ruilen tegen andere items of contant geld. Let op: deze aanbiedingen zijn niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centres, LEGO Certified Stores en tijdens incidentele verkoopevenementen.

De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze waanzinnige aanbieding op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen. Om in aanmerking te komen voor deze geweldige deal, is een VIP-lidmaatschap vereist.

Dus waar wacht je nog op? Grijp nu je kans om een stukje Avengers: Endgame naar huis te halen met deze exclusieve LEGO-poster! Verzamel alle drie de posters en maak je verzameling compleet. Deze limited edition posters zijn een must-have voor alle Marvel-fans. Haal het Avengers-gevoel in huis en laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige LEGO-sets en minifiguren. Wacht niet te lang, deze posters zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Mis het niet en bestel jouw LEGO® Avengers: Endgame-poster 2 van 3 (5005881) vandaag nog!

© 2019 MARVEL.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005811

LEGO® Klassieke minifiguurrugzak om zelf te kleuren

foto van lego set5005998

French Patent LEGO DUPLO Brick 1968

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.