Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Klassieke minifiguurrugzak om zelf te kleuren 5005811

De LEGO 5005811 klassieke minifiguurrugzak is een duurzame rugzak van gerecycled PET-weefsel met een zwart-witopdruk van LEGO-minifiguren die je kunt inkleuren. De rugzak heeft een heldergele binnenkant, een dubbele ritssluiting en verschillende vakjes voor opbergruimte. Hij is comfortabel en veilig, met reflecterende details en een verstelbare borstriem. De rugzak is ideaal voor school of vakantie en kan samen worden gekocht met de bijpassende lunchtas. Bestel nu en creëer je eigen LEGO-stijl!

Waar is LEGO LEGO® Klassieke minifiguurrugzak om zelf te kleuren 5005811 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005811
lego insiders punten icoon
450
punten

Ben jij een echte LEGO® fan en heb je altijd al je eigen creativiteit willen laten zien? Dan is de LEGO 5005811 klassieke minifiguurrugzak om zelf in te kleuren echt iets voor jou! Met deze iconische rugzak kun je je innerlijke kunstenaar ontdekken en je eigen unieke stijl laten zien.

Deze LEGO-rugzak is gemaakt van duurzaam, gerecycled PET-weefsel en heeft een gedetailleerde zwart-witopdruk van LEGO-minifiguren die je helemaal kunt inkleuren. Gebruik je favoriete textielstiften (niet inbegrepen) om de rugzak naar eigen smaak te personaliseren. Kies je favoriete kleuren en maak de rugzak helemaal uniek! Laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets prachtigs van.

De binnenkant van de rugzak heeft een heldergele stenenprint, waardoor het geheel er nog vrolijker uitziet. Het hoofdvak heeft een dubbele ritssluiting en een open vakje, perfect voor het opbergen van al je spulletjes. Daarnaast is er ook een ruim voorvak met rits en een paneel waar je potloden en andere kleine spulletjes kunt bewaren. Aan de zijkant van de rugzak bevindt zich een handig netzakje waar je je waterfles in kunt doen.

Niet alleen is deze rugzak supercool om te zien, hij is ook nog eens erg praktisch. De ritsen zijn voorzien van trekkers in de vorm van LEGO-stenen, waardoor ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. De rugzak heeft ook een gevoerde achterplaat met gestikt LEGO-steendetail, waardoor hij comfortabel op je rug zit. De banden zijn gevoerd met zacht polytricot en de trekgreep is ook gevoerd, zodat de rugzak altijd prettig aanvoelt.

Daarnaast is deze LEGO-rugzak ook nog eens erg veilig. Hij heeft 360-graden reflecterende details, inclusief een rode reflecterende steen op een schouderband. Zo ben je ook in het donker goed zichtbaar en kun je veilig op pad gaan. De verstelbare borstriem met kliksluiting zorgt ervoor dat de rugzak goed op zijn plaats blijft zitten, zelfs tijdens het rennen of fietsen.

Deze LEGO-rugzak is ideaal voor school, vakantie of bezoekjes aan vrienden. Neem al je spulletjes mee in stijl en kleurrijk! En het beste van alles is dat alle materialen conform CPSIA zijn en vrij van pvc, lood en ftalaten. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe rugzak.

Ben je helemaal gek op de LEGO 5005811 klassieke minifiguurrugzak om zelf te kleuren? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er is namelijk ook een bijpassende LEGO Minifiguurlunchtas om zelf te kleuren (5005812) verkrijgbaar. Zo kun je niet alleen je rugzak, maar ook je lunchtas helemaal in je eigen stijl maken. Ga voor een complete LEGO-look en laat zien dat jij een echte LEGO-fan bent!

Deze LEGO-rugzak en lunchtas zijn onder officiële licentie van Carry Gear Solutions verkrijgbaar. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en voldoen aan de kwaliteitsstandaarden van LEGO. Zo weet je zeker dat je een product van topkwaliteit in handen hebt.

De afmetingen van de rugzak zijn ongeveer 40 cm hoog, 27 cm breed en 16 cm diep. Hij is dus ruim genoeg om al je spulletjes in op te bergen, maar ook compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen. Of je nu naar school gaat, op vakantie bent of bij vrienden langsgaat, deze rugzak is altijd een handige metgezel.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met je favoriete textielstiften en maak van deze LEGO 5005811 klassieke minifiguurrugzak je eigen kunstwerk. Laat zien wie je bent en neem al je spulletjes mee op een kleurrijke en handige manier. Bestel snel de LEGO-rugzak en de bijpassende lunchtas en creëer je eigen LEGO-stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005528

LEGO® jongensopberghoofd - groot

foto van lego set5006922

Brick Shelf Set – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.