Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Klassieke taxi 40532

Geniet van een nostalgische reis naar het verleden met de Klassieke Taxi van LEGO.
Deze set met meer dan 1100 onderdelen is perfect voor jongeren en volwassenen die van oldtimers houden.
Met prachtige details, zoals een chromen grille en vleugeldeuren, zal deze taxi een eyecatcher zijn in elke woonkamer of op elk bureau.
De set is ook geschikt om mee te spelen, aangezien de auto echt kan rollen.
Het is de perfecte set om cadeau te geven aan een autofan of om samen met anderen te bouwen.
Bestel vandaag nog en beleef eindeloos plezier met de Klassieke Taxi van LEGO.

Waar is LEGO Klassieke taxi 40532 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
163
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40532
lego insiders punten icoon
112
punten

Zin in een nostalgische trip naar het verleden? Stap dan in de Klassieke Taxi van LEGO! Deze stoere set is speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen die houden van oldtimers. De Klassieke Taxi is niet alleen leuk om te bouwen, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit in de woonkamer of op het bureau.

Met meer dan 1100 onderdelen biedt deze LEGO set urenlang bouwplezier. De gedetailleerde taxi is voorzien van klassieke elementen zoals een chromen grille, ronde koplampen en een fameuze taxi-daksign. De zilveren spatborden en de vleugeldeuren maken deze taxi helemaal af. De set bevat ook een minifiguur van een taxichauffeur die klaar staat om zijn passagiers naar hun bestemming te brengen.

De Klassieke Taxi is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen. De auto heeft vier wielen en kan dus echt rollen. Breng je minifiguur naar het vliegveld, naar een belangrijke afspraak of naar een romantisch diner. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De set is ontworpen voor jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar. Dit maakt het de perfecte set voor ouders en kinderen om samen te bouwen. Of nodig je vrienden uit voor een gezellig bouwavondje en maak samen deze fantastische Klassieke Taxi!

Ben je op zoek naar een cadeau voor de echte autofan? Dan is de Klassieke Taxi van LEGO de perfecte keuze. Geef het als verjaardagscadeau, als bedankje of gewoon omdat het kan. Het is het perfecte cadeau om je liefde voor oldtimers te delen met anderen.

Bestel nu de Klassieke Taxi van LEGO en ga terug in de tijd met deze klassieke en prachtige auto. LEGO staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt er zeker van zijn dat je jarenlang plezier zult hebben van deze set. Of je hem nu bouwt en op je bureau zet, of er actief mee speelt, deze Klassieke Taxi zal altijd een plekje in je hart veroveren. Bestel vandaag nog en beleef urenlang plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40293

Kerstdraaimolen

foto van lego set5005542

2x4 rood bagagelabel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.