Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 2x4 rood bagagelabel 5005542

Personaliseer jouw bagage met dit geweldige LEGO® 5005542 2x4 rode bagagelabel! Geef jouw tas of rugzak een unieke touch door jouw contactgegevens op de achterkant van dit label te schrijven. Het duurzame siliconen label zorgt ervoor dat jouw bagage opvalt op de bagageband. Bestel vandaag nog en reis stijlvol en uniek!

Waar is LEGO 2x4 rood bagagelabel 5005542 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005542
lego insiders punten icoon
37
punten

Personaliseer jouw bagage met dit geweldige LEGO® 5005542 2x4 rode bagagelabel! Geef jouw tas of rugzak een unieke touch door jouw contactgegevens op de achterkant van dit siliconen label, in de vorm van een LEGO steen, te schrijven. Met dit label hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verliezen van jouw bagage tijdens je reis.

Dit bagagelabel is niet zomaar een label, het is een cool accessoire dat jouw persoonlijkheid en liefde voor LEGO laat zien. De rode kleur zorgt ervoor dat jouw bagage opvalt op de bagageband, waardoor je snel en gemakkelijk jouw tas kunt vinden. Het label is gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal, waardoor het bestand is tegen de meest ruige avonturen. Het riempje waarmee je het label aan jouw tas of rugzak bevestigt, is stevig en zorgt ervoor dat het label altijd op zijn plek blijft zitten.

De ruimte achterop het label geeft jou voldoende plek om jouw contactgegevens op te schrijven. Zo kan jouw bagage altijd bij je worden teruggebracht, zelfs als je het per ongeluk ergens laat liggen. Met dit bagagelabel hoef je je geen zorgen te maken over het kwijtraken van jouw waardevolle spullen en kun je met een gerust hart op reis gaan.

Het LEGO® 5005542 2x4 rode bagagelabel is niet alleen handig voor op reis, maar kan ook gebruikt worden als een leuk cadeau voor LEGO liefhebbers. Of je nu een kind bent of al volwassen, met dit bagagelabel kun je jouw LEGO collectie uitbreiden en laten zien dat je een echte LEGO fan bent.

Ben jij klaar om jouw bagage te personaliseren en te voorzien van dit prachtige LEGO® 5005542 2x4 rode bagagelabel? Bestel hem vandaag nog en ga stijlvol en uniek op reis!

Kenmerken:
- Het LEGO® 5005542 2x4 rode bagagelabel bevat een siliconen bagagelabel in de vorm van een LEGO steen, met een stevig riempje en voldoende ruimte achterop om jouw contactgegevens op te schrijven.
- Het label met het riempje heeft een lengte van meer dan 18 cm en een breedte van 4 cm.
- Het rode bagagelabel is gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal en is bestand tegen ruige avonturen.
- Personaliseer jouw bagage en geef het een unieke touch met dit LEGO bagagelabel.
- Het bagagelabel is niet alleen handig voor op reis, maar ook een perfect cadeau voor LEGO liefhebbers van alle leeftijden.
- Laat zien dat je een echte LEGO fan bent en breid jouw LEGO collectie uit met dit geweldige bagagelabel.
- Bestel vandaag nog jouw LEGO® 5005542 2x4 rode bagagelabel en reis stijlvol en uniek!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008241

HALLOWEEN POSTER REVENGE

foto van lego set854090

Keychain LEGO VIP Program

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.