Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO HALLOWEEN POSTER REVENGE 5008241

De LEGO set 5008241 is een limited edition Halloween poster die alleen verkrijgbaar is voor LEGO Insiders leden. De print heeft een glow-in-the-dark inkt en is 30cm x 40cm groot. Elke print is genummerd en er zijn slechts 5.400 exemplaren beschikbaar. Meld je aan als LEGO Insiders lid om deze unieke poster te bemachtigen.

Waar is LEGO HALLOWEEN POSTER REVENGE 5008241 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008241
lego insiders punten icoon
111
punten

"De 'Wraak van de Kaas Slope' LEGO® Halloween poster is één van de zes vrolijk duistere originele prints die een eerbetoon brengen aan enkele bekende nachtmerries waar LEGO® bouwers mee te maken krijgen - zoals het ontdekken van een klein tegeltje dat vastzit in één van je bouwstenen."

"Beperkt tot 5.400 exemplaren per ontwerp, is elke individueel genummerde print 30cm x 40cm groot, gedrukt met 'glow-in-the-dark' inkt op premium papier en voorzien van een LEGO® steen stempel."

"Deze LEGO® Halloween poster voor 2023 is alleen verkrijgbaar voor LEGO® Insiders leden. Als je nog geen lid bent, meld je dan vandaag nog aan via deze link!"

"Ben jij klaar voor een angstaanjagend avontuur? Maak kennis met LEGO® set 5008241! Deze Intrigerende bouwset neemt je mee naar de duistere wereld van LEGO® nachtmerries, waar je je ogen niet kunt geloven!"

"Met 5008241 kun je je grootste vrees tot leven brengen in de vorm van bouwstenen. Word langzaam gek van spanning terwijl je elk stukje van deze set in elkaar zet. Ontdek de verborgen trappen, geheime kamers en angstaanjagende verrassingen die dit gebouw te bieden heeft."

"Er zijn slechts 5.400 exemplaren beschikbaar van deze unieke set. Elk exemplaar is individueel genummerd en wordt geleverd met een speciale glow-in-the-dark finish. Je kunt je set dus bewonderen, zelfs als het licht uit is!"

"Maak je klaar om te griezelen met 5008241! Deze set is perfect voor LEGO® Insiders, waarmee je exclusieve toegang krijgt tot angstaanjagende LEGO® ervaringen. Word lid van de LEGO® Insiders gemeenschap en krijg gegarandeerd een exemplaar van deze beperkte editie!"

"Droom je ervan om je eigen spookhuis te bouwen? Met 5008241 wordt deze droom werkelijkheid! Bouw stap voor stap een angstaanjagend en gedetailleerd spookhuis, compleet met enge figuren en griezelige accessoires."

"Deze set is niet voor bangeriken! Verken elke hoek en kamer van het spookhuis, maar pas op voor de verborgen valstrikken en boze geesten die op de loer liggen. Alleen de dappersten durven deze uitdaging aan!"

"Wil je deel uitmaken van een exclusieve groep LEGO® Insiders? Meld je vandaag nog aan en geniet van alle voordelen die lidmaatschap met zich meebrengt. Ontvang als eerste nieuws over nieuwe sets, exclusieve bouwtips en speciale evenementen. Als lid krijg je ook de kans om deel te nemen aan unieke wedstrijden en winacties. Mis het niet!"

"Wat maakt 5008241 zo speciaal? Naast het feit dat het een beperkte editie is, bevat deze set ook enkele zeldzame bouwstenen die alleen in deze set te vinden zijn. Verzamel ze allemaal en maak je LEGO® collectie nog unieker!"

"Of je nu een ervaren LEGO® bouwer bent of net begint, 5008241 biedt eindeloos speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen enge verhalen en avonturen met deze unieke set."

"Maak van Halloween een onvergetelijke ervaring met 5008241! Breng je vrienden samen, zet de lichten uit en laat je LEGO® bouwwerk oplichten in het donker. Durf jij het aan?"

"Zorg ervoor dat je deze kans niet mist! Word vandaag nog lid van LEGO® Insiders en bemachtig jouw exemplaar van 5008241. Meer informatie en aanmelden kan via deze link. Wees er snel bij, want op = op!"

"Durf jij je grootste LEGO® nachtmerries onder ogen te zien? Bestel nu 5008241 en breng je bouwvaardigheden naar een hoger niveau. Deze set zal je verbazen en laten zien dat LEGO® niet alleen voor kinderen is!"

"Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur in de wereld van LEGO® nachtmerries. 5008241 wacht op jou, dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en sta klaar om te bouwen, beleven en griezelen!"

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006493

Medium Azur Micro Knob Bag

foto van lego set5007185

LEGO® Mermaid 46 in. x 60 in. Throw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.