Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® minidoos met 8 noppen 5001286

Met de LEGO set 5001286 kunnen kinderen dagelijks gezond snoepen. De minidoosjes, verkrijgbaar in felle kleuren, zijn vaatwasserbestendig en ideaal voor het opbergen van gezonde snacks, accessoires en sieraden. Ze zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben de vorm van een LEGO steen. Praktisch, leuk en perfect voor onderweg!

Waar is LEGO LEGO® minidoos met 8 noppen 5001286 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5001286
lego insiders punten icoon
0
punten

Moedig kinderen aan om elke dag gezond te snoepen met deze fantastische LEGO® minidoos met 8 noppen. Deze speelse minidozen zijn niet alleen leuk, maar ook vaatwasserbestendig, verkrijgbaar in een reeks felle kleuren en houden fruit, groenten, noten en andere gezonde snacks vers en gescheiden van andere items in een lunchbox. Dat betekent dat je nooit meer wegwerpverpakkingen nodig hebt!

Deze LEGO minidoosjes zijn niet alleen perfect voor het bewaren van gezonde snacks, maar ook ideaal voor het bewaren van kleine accessoires, sieraden en andere kostbaarheden. Ze zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben de vorm van een LEGO 2x4 steen, met een handig afneembaar deksel.

Als onderdeel van het LEGO Lunchassortiment zijn deze minidozen getest en goedgekeurd voor voedselcontact en vaatwasserbestendig. Je kunt ze dus gemakkelijk schoonmaken en keer op keer gebruiken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren, zodat je altijd een minidoos kunt kiezen die bij je stijl en persoonlijkheid past.

Met afmetingen van meer dan 4 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep, zijn deze minidoosjes compact genoeg om mee te nemen in je tas, rugzak of lunchbox, maar bieden ze toch voldoende ruimte om al je favoriete snacks en kleine accessoires op te bergen.

Of je nu op school zit, naar je werk gaat of gewoon onderweg bent, deze LEGO minidoosjes zijn de perfecte metgezellen om je gezonde snacks vers en georganiseerd te houden. Geen geknoei meer in je lunchbox, en geen gedoe meer met wegwerpverpakkingen!

Maar deze minidoosjes zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook ontzettend leuk. Met het iconische LEGO design en de herkenbare noppen kun je eindeloos spelen en bouwen met deze minidoosjes. Voeg ze toe aan je LEGO-collectie en gebruik ze om je eigen creaties te bouwen. Of neem ze mee naar school en speel samen met je vrienden tijdens de pauze. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bovendien kunnen deze minidoosjes niet alleen gebruikt worden om snacks in op te bergen, maar ook om kleine accessoires en sieraden veilig te bewaren. Of je nu je favoriete LEGO-figuurtjes, je mooiste kettingen of andere kostbaarheden wilt opbergen, deze minidoosjes zijn de perfecte oplossing. Je kunt ze gemakkelijk in je slaapkamer, badkamer of zelfs op je bureau plaatsen, zodat je altijd je favoriete spulletjes bij de hand hebt.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu deze geweldige LEGO minidoosjes in huis en geniet van gezond snoepen op een speelse en stijlvolle manier. Ze zijn perfect voor zowel jongeren als volwassenen, en met hun SEO-geoptimaliseerde tekst zorgen ze ervoor dat je deze minidoosjes gemakkelijk online kunt vinden. Dus start vandaag nog met gezond snoepen en speelplezier met LEGO minidoosjes!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10730

Bliksem McQueen snelle lanceerder

foto van lego set80105

Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.