Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar 80105

Maak het Chinese nieuwjaar onvergetelijk met LEGO set 80105 Tempelmarkt.
Deze prachtig gedecoreerde set is perfect voor kinderen en volwassenen die geïnteresseerd zijn in de Chinese cultuur.
Met een tempel, kraampjes en kleurrijke minifiguren brengt deze set de tradities van het Chinese nieuwjaar tot leven.
Bouw het vuurwerkelement en geniet van een schaduwtheatervoorstelling.
Met 1664 onderdelen biedt deze set een educatieve en meeslepende bouwervaring.
Verzamel andere LEGO sets met Chinese thema's voor nog meer speelplezier.
Bestel nu en vier het Chinese nieuwjaar met LEGO!

Waar is LEGO Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar 80105 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1664
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80105
lego insiders punten icoon
750
punten

Maak je klaar om het Chinese nieuwjaar te vieren als nooit tevoren met de unieke en spectaculaire LEGO set 80105 Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar! Deze set is niet alleen een prachtig cadeau voor kinderen die van bouwen, spelen en tradities houden, maar is ook geschikt voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in de fascinerende Chinese cultuur.

De set bevat een prachtig versierde Chinese tempel en verschillende kraampjes met een scala aan LEGO barbecuegerechten, snoep, speelgoed, vazen en deegfiguren. Ook zijn er dertien kleurrijke minifiguren en een babyfiguur om de tempelmarkt tot leven te brengen. Met authentieke elementen zoals de 'Fu'-versieringen, papierstroken met 'beste wensen', rode enveloppen en 'papieren' windmolens leren kinderen en volwassenen op een speelse manier over de tradities van het Chinese nieuwjaar.

Maar dat is nog niet alles! Bouw het vuurwerkelement en geniet van een schaduwtheatervoorstelling. Ervaar de bijzondere sfeer van een tempelmarkt tijdens het Chinese nieuwjaar en laat je fantasie de vrije loop met deze gedetailleerde LEGO set.

Met maar liefst 1664 onderdelen is deze LEGO set een geweldig nieuwjaarscadeau voor kinderen vanaf acht jaar en biedt het een leuke, meeslepende en educatieve bouwervaring. De tempel is ongeveer 19 cm hoog, 25 cm breed en 9 cm diep en vormt samen met de kraampjes en het schaduwtheater een echte blikvanger tijdens de viering van het Chinese nieuwjaar.

En het beste van alles? LEGO sets met als thema traditionele Chinese festivals zijn geweldig om te verzamelen en neer te zetten. Ze bieden boeiende bouwuitdagingen vol creatief speelplezier voor iedereen die geïnteresseerd is in Chinese tradities. Combineer deze set bijvoorbeeld met de LEGO Leeuwendans set (80104) voor nog meer speelplezier.

Maak je klaar om de Chinese cultuur te vieren en vier het Chinese nieuwjaar als nooit tevoren met deze unieke LEGO set. De set wordt geleverd met stapsgewijze instructies, zodat zelfs degenen die nog niet bekend zijn met LEGO sets vol vertrouwen en plezier aan de slag kunnen gaan met creatief bouwen.

En maak je geen zorgen over veiligheid, LEGO stenen worden op alle mogelijke manieren getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen. Daarom is dit tempelmarktmodel zowel stevig om mee te spelen als mooi om naar te kijken.

Bestel nu de LEGO set 80105 Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar en ervaar de magie van het Chinese nieuwjaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70424

Spookexpress

foto van lego set5008035

LEGO Play Unstoppable sticker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.