Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - geel 5005515

De LEGO lunchtas (set 5005515) is een coole, gele tas in de vorm van een klassieke LEGO 1x1-steen. Gemaakt van gerecycled polyester, heeft het een geïsoleerd hoofdvak, een handig netzakje aan de binnenkant en een ritszakje met LEGO noppenpatroon. De tas is perfect voor LEGO bouwers die geven om het milieu en hun lunch in stijl willen meenemen. Geniet elke dag van je lunch in LEGO stijl met deze milieuvriendelijke tas!

Waar is LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - geel 5005515 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005515
lego insiders punten icoon
225
punten

Met deze coole gele LEGO lunchtas blijft je favoriete eten extra lang vers! Deze tas is gemaakt van duurzaam, gerecycled polyester en heeft de vorm van een klassieke LEGO 1x1-steen. Het hoofdvak van de tas is geïsoleerd en makkelijk te reinigen, en heeft zelfs een handig netzakje aan de binnenkant waar je een ijszak, servetten of bestek in kunt stoppen. Daarnaast heeft de tas ook nog een ritszakje met een leuk LEGO noppenpatroon en een gevoerde greep.

Deze LEGO lunchtas is perfect voor alle LEGO bouwers die geven om het milieu en hun middagmaal graag op een stijlvolle manier willen meenemen. En het beste van alles is: de tas is gemaakt van gerecyclede drankflessen, dus je draagt ook bij aan een betere wereld door deze tas te gebruiken!

Het geïsoleerde hoofdvak van de tas zorgt ervoor dat je eten en drinken meerdere uren koel blijven. Dus geen zorgen meer dat je lunchbederft in de warme zomerzon! En wist je dat voor elke geproduceerde lunchtas er vier plastic flessen minder op het afvalterrein belanden? Dus met deze tas maak je niet alleen jezelf blij, maar ook de planeet!

Maak je geen zorgen over schadelijke stoffen, want alle materialen van de tas zijn conform CPSIA en vrij van pvc, lood en ftalaten. Dus je kunt met een gerust hart genieten van je lunch! En omdat deze tas gemaakt is van gerecycled polyester in plaats van nieuw geproduceerd polyester, is er 50% minder energie en 20% minder water nodig en wordt de lucht 60% minder vervuild. Dus je draagt echt bij aan een schonere wereld!

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze LEGO lunchtas ook verkrijgbaar in negen verschillende klassieke LEGO kleuren: zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, roze, rood en natuurlijk geel! Dus je kunt jouw favoriete kleur kiezen en helemaal in stijl genieten van je lunch.

En wil je helemaal in LEGO stijl naar school of kantoor gaan? Dan kun je deze lunchtas combineren met de bijpassende LEGO rugzak in de vorm van een LEGO steen. Zo steel je gegarandeerd de show en laat je zien dat je een echte LEGO fan bent!

De afmetingen van deze LEGO lunchtas zijn 22 cm hoog, 22 cm breed en 10 cm diep. Dus hij is groot genoeg om al je favoriete snacks en drankjes in mee te nemen, maar ook compact genoeg om gemakkelijk mee te dragen.

Kortom, met deze gele LEGO lunchtas kun je jouw favoriete eten meenemen op een coole en milieuvriendelijke manier. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze geweldige tas en geniet elke dag van je lunch in LEGO stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40585

Wonderen van de wereld

foto van lego set5007030

Ice Cube Tray – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.