Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - oranje 5005521

De LEGO 5005521 rugzak is een milieuvriendelijke en speelse accessoire gemaakt van gerecycled polyester. Het heeft de vorm van een LEGO steen en heeft een ruim hoofdvak en twee zakjes met het LEGO noppenpatroon. De rugzak is comfortabel, veilig en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. Verkrijgbaar in negen kleuren en biedt voldoende ruimte voor al jouw spullen. Bestel vandaag nog jouw favoriete kleur en beleef onderweg eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - oranje 5005521 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005521
lego insiders punten icoon
450
punten

Vervoer je spullen in stijl met de LEGO® 5005521 rugzak, een milieuvriendelijke en speelse accessoire die zowel jongeren als volwassenen zal aanspreken. Deze duurzame rugzak is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede polyesterstof, waardoor je niet alleen jouw spullen kunt dragen, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Deze rugzak heeft de vorm van een klassieke 1x2 LEGO steen en is uitgerust met twee zakjes met het iconische LEGO noppenpatroon en een ruim hoofdvak. Dankzij de leuke ritsopeners in de vorm van LEGO stenen, zijn alle compartimenten gemakkelijk te openen en te sluiten. Het is alsof je jouw eigen LEGO bouwwerk meeneemt waar je ook gaat!

Deze LEGO rugzak is niet alleen praktisch, maar ook erg comfortabel. De ergonomische, gevoerde schouderbanden zorgen ervoor dat je de tas moeiteloos overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien beschikt de rugzak over een rugplaat en een handige trekgreep, waardoor het dragen van zware spullen een eitje wordt.

Veiligheid is natuurlijk ook belangrijk, daarom zijn er reflecterende details rondom de rugzak aangebracht voor een betere zichtbaarheid in het donker. Daarnaast zorgt de instelbare borstriem met kliksluiting aan de voorzijde voor een betere verdeling van het gewicht en extra comfort tijdens het dragen.

Maar dat is niet alles, deze LEGO rugzak heeft nog meer voordelen! Voor elke geproduceerde rugzak belanden er maar liefst elf plastic flessen minder op het afvalterrein. Door gebruik te maken van gerecycled polyester in plaats van nieuw geproduceerd polyester, is er 50% minder energie en 20% minder water nodig tijdens het productieproces. Bovendien raakt de lucht 60% minder vervuild. Zo draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ook aan een schonere planeet.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij LEGO en daarom voldoet deze rugzak aan alle veiligheidsvoorschriften. Alle materialen zijn conform CPSIA en vrij van pvc, lood en ftalaten. Je kunt dus met een gerust hart deze rugzak gebruiken.

Wil je jouw LEGO-collectie compleet maken? Maak dan gebruik van ons gamma lunchtassen in de vorm van een LEGO steen. Deze zijn verkrijgbaar in dezelfde klassieke kleuren als de rugzak, waardoor je een perfecte combinatie kunt maken.

Ben je een fan van de kleur oranje? Dan hebben we goed nieuws voor je! Deze LEGO rugzak is verkrijgbaar in maar liefst negen klassieke LEGO kleuren, waaronder zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, roze, rood en geel. Zo kun je altijd jouw favoriete kleur kiezen die bij jouw stijl past.

Met zijn afmetingen van 40 cm hoog, 25 cm breed en 15 cm diep biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al jouw spullen. Of je nu een dagje naar school gaat, een uitstapje maakt of op reis gaat, deze rugzak is de ideale metgezel die al jouw kostbare bezittingen veilig en georganiseerd houdt.

Kortom, de LEGO 5005521 rugzak is niet alleen een praktische accessoire, maar ook een speelse en milieuvriendelijke keuze. Bestel vandaag nog jouw favoriete kleur en beleef eindeloos speelplezier onderweg!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10683

Wegenbouwtruck

foto van lego set5005538

LEGO® Iconic 4-Piece Organizer Tote and Playmat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.