Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - groen 5005525

Toon je liefde voor LEGO met deze groene 5005525 LEGO rugzak! Gemaakt van gerecyclede polyesterstof en in de vorm van een klassieke 1x2 LEGO steen, heeft deze rugzak genoeg ruimte voor al je spullen. Hij is comfortabel om te dragen en heeft reflecterende details voor extra zichtbaarheid. Praktisch en milieuvriendelijk, maak een statement met deze LEGO rugzak! Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Waar is LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - groen 5005525 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005525
lego insiders punten icoon
450
punten

Toon je liefde voor LEGO® met deze te gekke groene 5005525 LEGO rugzak! Deze rugzak is niet alleen super stoer, maar ook nog eens goed voor het milieu. Hij is namelijk gemaakt van gerecyclede polyesterstof. Daarnaast heeft de rugzak de vorm van een klassieke 1x2 LEGO steen en heeft hij twee zakjes met het bekende noppenpatroon. Het grote hoofdvak biedt genoeg ruimte voor al je spullen.

Alle compartimenten van deze rugzak zijn voorzien van leuke en gebruiksvriendelijke ritsopeners in de vorm van een LEGO steen. Hoe cool is dat?! Daarnaast kun je deze rugzak perfect combineren met onze lunchtassen in de vorm van een LEGO steen. Zo creëer je jouw unieke LEGO look!

Maar dat is niet alles, deze rugzak zit ook nog eens heel comfortabel. Dankzij de ergonomische, gevoerde schouderbanden en de rugplaat kun je hem overal mee naartoe nemen. En door de trekgreep aan de bovenkant is hij ook nog eens makkelijk te dragen. Bovendien zorgen de reflecterende details rondom de rugzak ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent.

Deze rugzak is niet alleen stylish en milieuvriendelijk, maar ook nog eens erg praktisch. Het hoofdvak sluit met een brede ritssluiting en heeft zelfs een naamplaatje en een open vakje. Daarnaast zijn er twee ritszakjes met het bekende LEGO noppenpatroon. En geen zorgen, de ritsen zijn van het gerenommeerde merk YKK®.

Wist je dat elke geproduceerde rugzak ervoor zorgt dat er maar liefst elf plastic flessen minder op het afvalterrein belanden? Dat is nog eens een goede reden om deze LEGO rugzak aan te schaffen! Door gerecycled polyester te gebruiken in plaats van nieuw geproduceerd materiaal, vermindert de productie van deze tas de energieconsumptie met maar liefst 50% en het watergebruik met 20%. Bovendien wordt de lucht 60% minder vervuild. Dus naast een stoere look draag je ook nog eens bij aan een beter milieu!

En natuurlijk is veiligheid ook belangrijk. Daarom voldoen al onze materialen aan de strenge CPSIA-normen en zijn ze vrij van pvc, lood en ftalaten. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Wil je nog meer LEGO accessoires meenemen? Geen probleem! Deze rugzak heeft een handige D-ring aan de voorkant, waar je bijvoorbeeld een LEGO lunchtas aan kunt hangen. Zo ben je altijd goed voorbereid en maak je jouw LEGO look helemaal compleet.

Deze geweldige LEGO rugzak is verkrijgbaar in maar liefst negen verschillende kleuren: zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, roze, rood en geel. Zo is er altijd wel een kleur die bij jou past! Bovendien heeft de rugzak een ideaal formaat van 40 cm hoog, 25 cm breed en 15 cm diep.

Kortom, met deze te gekke LEGO rugzak laat je zien dat je een echte LEGO fan bent én geef je het goede voorbeeld door te kiezen voor een milieuvriendelijke optie. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen LEGO rugzak en maak een statement!

Let op: de bijpassende 5005519 lunchtas in de vorm van een LEGO steen (groen) is apart verkrijgbaar.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70785

Pohatu – meester van het gesteente

foto van lego set30635

Strandschoonmaak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.