Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Blauwe klassieke LEGO® rugzak met opdruk 5005526

De blauwe klassieke LEGO rugzak (set nr. 5005526) is perfect voor het meenemen van al je LEGO sets en bouwstenen. De rugzak is gemaakt van gerecyclede stof, waterbestendig en heeft verschillende vakken voor al je spullen. Met verstelbare schouderbanden en reflecterende details is deze rugzak zowel comfortabel als veilig. Daarnaast is de rugzak milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. Met een afmeting van 41 cm x 29 cm x 17 cm biedt de rugzak voldoende ruimte voor al je favoriete spullen. Bestel nu en beleef eindeloos plezier met deze trendy en duurzame rugzak!

Waar is LEGO Blauwe klassieke LEGO® rugzak met opdruk 5005526 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005526
lego insiders punten icoon
450
punten

Met de blauwe klassieke LEGO® rugzak met opdruk (set nr. 5005526) is het meenemen van je spullen een feestje in LEGO® stijl. Deze stoere en duurzame rugzak is gemaakt van gerecyclede stof met een waterbestendige voering.

Deze unieke rugzak beschikt over een ruim hoofdvak met ritssluiting, perfect voor het opbergen van al je favoriete LEGO® sets en bouwstenen. Daarnaast is er een handig elastisch open vakje waar je bijvoorbeeld je waterfles of snack in kwijt kunt. In het voorvak met rits kun je kleine accessoires veilig opbergen, zoals je mobiele telefoon of sleutels. En dankzij de twee netzakken aan de zijkant heb je altijd je drinkfles binnen handbereik.

Naast alle handige compartimenten is deze LEGO® rugzak ook nog eens super comfortabel. De verstelbare en ergonomisch gevoerde schouderbanden zorgen ervoor dat je de rugzak perfect kunt aanpassen aan jouw lengte en lichaamsvorm. De gevoerde achterplaat zorgt voor extra comfort en bescherming van je spullen. En dankzij de borstriem met kliksluiting blijft de rugzak stevig op je rug zitten, zelfs tijdens het rennen, fietsen of skaten.

Deze LEGO® rugzak is niet alleen functioneel en comfortabel, maar ziet er ook nog eens te gek uit! De blauwe kleur en het opvallende LEGO® noppenpatroon maken deze rugzak een echte eyecatcher. En dankzij de reflecterende details ben je ook in het donker goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Deze rugzak is niet alleen geschikt voor jonge LEGO® fans, maar ook voor volwassenen die hun liefde voor LEGO® willen laten zien. Of je nu naar school, werk, sport of een dagje uit gaat, deze LEGO® rugzak is perfect voor alle avonturen. En het handige naamplaatje zorgt ervoor dat je nooit meer je rugzak kwijtraakt.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO® rugzak is niet alleen leuk en trendy, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De body van de rugzak is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en alle materialen voldoen aan de strenge CPSIA-veiligheidsnormen. Bovendien is de rugzak volledig vrij van pvc, lood en ftalaten. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ben je ook zeker van de veiligheid van de rugzak.

Met een afmeting van 41 cm hoog, 29 cm breed en 17 cm diep biedt deze LEGO® rugzak voldoende ruimte voor al je favoriete spullen. Of je nu je boeken, laptop, lunch of sportkleding wilt meenemen, in deze rugzak past het allemaal. Dankzij de trekgreep kun je de rugzak ook gemakkelijk aan je hand dragen.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze LEGO® rugzak ook nog een handige D-ring aan de voorzijde. Hier kun je bijvoorbeeld je LEGO® lunchtas of andere accessoires aan hangen. Zo heb je altijd alles bij de hand!

Kortom, met de blauwe klassieke LEGO® rugzak met opdruk (set nr. 5005526) ben je helemaal klaar voor avontuur. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland, gaat sporten of gewoon je spullen wilt meenemen naar je werk, deze LEGO® rugzak biedt alles wat je nodig hebt. Bestel nu en beleef eindeloos plezier met deze trendy en duurzame rugzak!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005933

Stranger Things-schetsboek

foto van lego set853910

LEGO® Minifigure Ceramic Mug

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.