Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stranger Things-schetsboek 5005933

Ga terug naar de jaren 80 met het Stranger Things LEGO-schetsboek. Dit hardcover boek is geïnspireerd op videocassettes en bevat 120 pagina's om je ideeën en schetsen in vast te leggen. Het schetsboek wordt geleverd met een kartonnen foedraal versierd met Stranger Things-minifiguren. Bestel nu en ontvang een exclusieve promotiecode voor korting op LEGO.com. Maak jouw creatieve dromen werkelijkheid met dit schetsboek!

Waar is LEGO Stranger Things-schetsboek 5005933 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005933
lego insiders punten icoon
75
punten

Beleef een flitsende reis terug naar de iconische jaren 80 met het sensationele Stranger Things-schetsboek van LEGO. Dit unieke en speelse schetsboek is de perfecte metgezel voor jouw avonturen in de avontuurlijke stad Hawkins of waar je ook bent! Geïnspireerd door de geliefde Netflix-serie Stranger Things, biedt dit hardcover schetsboek je maar liefst 120 pagina's om al jouw briljante ideeën en coole schetsen op te tekenen.

Dit schetsboek is niet zomaar een standaard boek, het is een ware nostalgische knipoog naar de tijd van de videocassettes. Het schitterende ontwerp volgt de iconische vorm van een videocassette, waardoor je direct in de sfeer van de jaren 80 wordt gebracht. Het is niet alleen een praktisch schetsboek, maar ook een waar collector's item. Het schetsboek wordt geleverd met een stoere kartonnen foedraal, die is versierd met de beroemde Stranger Things-minifiguren. Deze herkenbare figuurtjes brengen de serie tot leven en laten iedereen zien dat jij een echte fan bent!

Dit LEGO Stranger Things-schetsboek is het ultieme cadeau voor fans van de serie. Of je nu je eigen verhalen wilt bedenken, schetsen of gewoon notities wilt maken, dit schetsboek is de ideale metgezel voor elke creatieve geest. De afmetingen van het schetsboek zijn 103 x 184 mm, waardoor het perfect in je tas past en je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu onderweg inspiratie opdoet of gezellig thuis aan de slag gaat, met dit schetsboek ben je altijd klaar om jouw creativiteit de vrije loop te laten.

Maar dat is nog niet alles! Bij aankoop van dit fantastische schetsboek ontvang je een exclusieve promotiecode. Deze code geeft jou recht op een speciale korting bij jouw volgende aankoop op LEGO.com. Hoe gaaf is dat? Je kunt de code eenvoudig inwisselen tijdens het afrekenen, waarna de korting direct wordt toegepast. Houd er wel rekening mee dat eventuele verzendkosten mogelijk in rekening worden gebracht. De code moet worden ingevoerd in het veld 'Code invoeren' om van de korting te kunnen profiteren. Zo kun je niet alleen genieten van dit geweldige schetsboek, maar ook van een voordelige LEGO-aankoop!

Dit LEGO Stranger Things-schetsboek is dé must-have voor elke fan van de serie. Of je nu een jongere bent die net kennismaakt met de sensationele wereld van Stranger Things, of een volwassene die vol nostalgie terugdenkt aan de jaren 80, dit schetsboek is een absolute must. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw creativiteit te uiten, maar ook om je passie voor Stranger Things te laten zien. Met dit schetsboek word je onderdeel van de Stranger Things-familie en laat je zien dat jij een echte superfan bent!

Wacht niet langer en bestel nu jouw LEGO Stranger Things-schetsboek. Beleef eindeloos plezier met het tekenen, schetsen en noteren van jouw ideeën. Ga terug naar de jaren 80, ontdek de mysterieuze wereld van Stranger Things en laat je creativiteit de vrije loop. Met dit schetsboek kun jij jouw eigen avonturen creëren en jouw passie voor Stranger Things volledig tot uiting brengen. Bestel nu en ontvang de exclusieve promotiecode, zodat je kunt profiteren van een speciale korting op LEGO.com. Wacht niet langer en maak van jouw creatieve dromen werkelijkheid met het LEGO Stranger Things-schetsboek!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43198

Binnenplaats van Anna's kasteel

foto van lego set40643

Maankonijn

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.