Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - roze 5005530

Neem jouw lunch in stijl mee met deze opvallende roze LEGO lunchtas in de vorm van een LEGO steen. Gemaakt van gerecycled polyester en ontworpen als een klassieke LEGO 1x1-steen. De tas heeft een geïsoleerd hoofdvak, een handig netzakje aan de binnenkant, een ritszakje met noppenpatroon en YKK-ritsen in de vorm van LEGO stenen. De tas is duurzaam, waterbestendig en verkrijgbaar in negen kleuren. Maak je outfit compleet met de bijpassende rugzak en draag bij aan een beter milieu.

Waar is LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - roze 5005530 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005530
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben je dol op LEGO en wil je jouw lunch op een coole manier meenemen? Dan is deze opvallende roze 5005530 lunchtas in de vorm van een LEGO steen echt iets voor jou! Deze tas is niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens gemaakt van duurzaam, gerecycled polyester. Zo draag jij bij aan een beter milieu terwijl je geniet van je middagmaal.

Deze lunchtas is ontworpen in de vorm van een klassieke LEGO 1x1-steen en heeft een geïsoleerd, makkelijk te reinigen hoofdvak. Hierin blijven je eten en drinken meerdere uren koel, zodat je altijd kunt genieten van een verse en gezonde lunch. Daarnaast heeft de tas een handig netzakje aan de binnenkant, waar je een ijszak, servetten of bestek in kunt stoppen. Zo blijft alles mooi op zijn plek en hoef je je geen zorgen te maken over lekkende verpakkingen.

Maar dat is nog niet alles! Deze lunchtas heeft ook een handig ritszakje met een LEGO noppenpatroon, waar je bijvoorbeeld je sleutels of telefoon in kunt opbergen. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand en hoef je geen aparte tas mee te nemen. De tas is voorzien van YKK-ritsen met grote ritsopeners in de vorm van LEGO stenen en heeft een gevoerde greep met een gesp. Hiermee kun je de tas eenvoudig vastmaken aan een rugzak, zodat je altijd je handen vrij hebt.

Wat deze lunchtas extra speciaal maakt, is dat hij gemaakt is van gerecyclede drankflessen. Voor elke geproduceerde lunchtas belanden er maar liefst vier plastic flessen minder op het afvalterrein. Zo draag jij direct bij aan het verminderen van plastic afval en help je de oceanen schoon te houden. Daarnaast zijn alle materialen conform CPSIA en vrij van pvc, lood en ftalaten. Zo weet je zeker dat je lunchtas veilig is in gebruik.

Maar dat is nog niet alles! Door voor de productie van deze tas gerecycled polyester te gebruiken in plaats van nieuw geproduceerd polyester, is er maar liefst 50% minder energie en 20% minder water nodig. Ook raakt de lucht 60% minder vervuild. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een gezondere planeet. En dat is iets om trots op te zijn!

Deze lunchtas is verkrijgbaar in negen klassieke LEGO kleuren, namelijk zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, roze, rood en geel. Zo kun je altijd de kleur kiezen die het beste bij jouw stijl past. En wil je jouw outfit helemaal compleet maken? Dan kun je de bijpassende 5005534 rugzak in de vorm van een LEGO steen (roze) apart verkrijgen. Zo ben je helemaal klaar om naar school, het werk of een dagje uit te gaan!

De afmetingen van deze lunchtas zijn 22 cm hoog, 22 cm breed en 10 cm diep. Hierdoor is er genoeg ruimte voor al je favoriete broodjes, snacks en drankjes. En dankzij het duurzame en waterbestendige ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over lekkages of beschadigingen. Deze tas kan wel tegen een stootje!

Kortom, ben jij een echte LEGO bouwer die geeft om het milieu en op zoek is naar een stijlvolle en praktische lunchtas? Dan is deze 5005530 lunchtas in de vorm van een LEGO steen echt iets voor jou! Ga voor roze, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, rood, geel of zwart en maak je outfit compleet met de bijpassende rugzak. Zo ben je altijd klaar voor een avontuur, waar je ook naartoe gaat!

Koop nu jouw LEGO 5005530 lunchtas en maak een statement. Niet alleen op het gebied van stijl, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Samen kunnen we een verschil maken en de wereld een beetje mooier maken. Dus waar wacht je nog op? Neem jouw lunch in stijl mee met deze coole LEGO lunchtas!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006179

Transparant blauw LEGO® ladenblok

foto van lego set30638

Police Bicycle Training

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.