Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - blauw 5005531

Neem je lunch stijlvol mee in de LEGO 5005531 lunchtas. Gemaakt van gerecyclede materialen, heeft een geïsoleerd hoofdvak en een ritszakje met LEGO noppenpatroon. Verkrijgbaar in negen kleuren en past perfect bij de bijpassende LEGO 5005535 rugzak. Bestel nu en draag bij aan een schonere planeet!

Waar is LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - blauw 5005531 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005531
lego insiders punten icoon
225
punten

Neem je maaltijden mee in stijl met de blauwe LEGO® 5005531 lunchtas, die de vorm heeft van een echte LEGO steen! Deze lunchtas is gemaakt van duurzaam en gerecycled polyester en is speciaal ontworpen in de klassieke LEGO 1x1-steen vorm. Met een geïsoleerd hoofdvak dat gemakkelijk te reinigen is en een netzakje aan de binnenkant om een ijszak, servetten of bestek in op te bergen, is deze tas perfect voor LEGO bouwers die er niet alleen cool uit willen zien, maar ook geven om het milieu.

Deze lunchtas is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Het heeft een ritszakje met een LEGO noppenpatroon, waar je nog meer eten of andere spullen in kunt stoppen. De tas heeft ook een gevoerde greep, zodat je hem gemakkelijk kunt dragen. Je kunt de tas zelfs eenvoudig vastmaken aan een rugzak met behulp van de gesp.

Wat deze lunchtas extra speciaal maakt, is dat hij volledig gemaakt is van gerecyclede materialen. De CyclePET-polyesterstof is namelijk gemaakt van gerecyclede drankflessen. Voor elke geproduceerde lunchtas worden er vier plastic flessen minder op het afvalterrein belandt. Bovendien zijn alle materialen die gebruikt zijn voor deze tas conform CPSIA en vrij van schadelijke stoffen zoals pvc, lood en ftalaten.

Naast het feit dat deze tas goed is voor het milieu, heeft de productie ervan ook een positieve impact op de luchtkwaliteit. Door gerecycled polyester te gebruiken in plaats van nieuw geproduceerd polyester, is er namelijk 50% minder energie en 20% minder water nodig en wordt de lucht 60% minder vervuild. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je lunch terwijl je bijdraagt aan een schonere planeet.

Deze lunchtas is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, roze, rood en geel. Je kunt dus een kleur kiezen die perfect bij jouw stijl past. Daarnaast is er ook een bijpassende LEGO 5005535 rugzak in de vorm van een LEGO steen verkrijgbaar in dezelfde kleur als de lunchtas. Zo kun je jouw lunchtas en rugzak op elkaar afstemmen en er helemaal fashionable uitzien.

De afmetingen van de lunchtas zijn 22 cm hoog, 22 cm breed en 10 cm diep, waardoor er genoeg ruimte is voor al je favoriete etenswaren. Het geïsoleerde hoofdvak zorgt ervoor dat je eten en drinken meerdere uren koel blijven, zodat je altijd kunt genieten van een frisse lunch, waar je ook bent.

Kortom, de LEGO 5005531 lunchtas is de perfecte keuze voor LEGO bouwers die niet alleen geven om het milieu, maar er ook stijlvol uit willen zien. Met de klassieke LEGO steenvorm, duurzame materialen en praktische functies zoals het geïsoleerde hoofdvak en de ritszak met LEGO noppenpatroon, is deze tas een must-have item. Kies jouw favoriete kleur en combineer hem met de bijpassende LEGO 5005535 rugzak voor een complete look. Bestel vandaag nog jouw LEGO lunchtas en neem je middagmaal op een coole en milieuvriendelijke manier mee!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854088

Forbidden City Magnet Build

foto van lego set5007590

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.