Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Forbidden City Magnet Build 854088

Stap in de historische wereld van de Verboden Stad met de LEGO® Verboden Stad Magnetische Bouwset. Bevestig dit kleine bouwwerkje met magneetbasis aan een magnetisch oppervlak en geniet van de pracht en magie van de Chinese cultuur. Leerzaam en leuk voor zowel jonge bouwers als volwassen LEGO liefhebbers. Voeg extra LEGO elementen toe om jouw eigen unieke creaties te maken en breng een stukje Beijing naar jouw eigen huis. Bestel vandaag nog en begin jouw LEGO-avontuur!

Waar is LEGO Forbidden City Magnet Build 854088 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
28
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854088
lego insiders punten icoon
52
punten

Laat je fantasie de vrije loop en stap binnen in de historische muren van het legendarische Verboden Stad van Beijing met deze LEGO® Verboden Stad Magnetische Bouwset (854088). Kinderen van 6 jaar en ouder zullen dol zijn op dit avontuur! Met een magneetbasis van 4x4 noppen en 28 LEGO bouwelementen, kan dit leuke en kleine bouwwerk worden bevestigd aan een koelkast, kluisje of elk ander magnetisch oppervlak. Het brengt een vleugje verwondering geïnspireerd door de machtige Ming-dynastie.

De LEGO Verboden Stad Magnetische Bouwset is niet alleen een geweldig souvenir, maar ook een perfect cadeau voor verzamelaars van LEGO reisbestemmingen. Deze set brengt de magie en pracht van de Verboden Stad rechtstreeks naar jouw eigen huis!

Stap in de schoenen van keizers en keizerinnen en verken de prachtige architectuur van de Verboden Stad. Bouw jouw eigen miniatuur versie van deze iconische plek en onthul de geheimen van de keizerlijke residentie. Met de 28 kleurrijke LEGO bouwelementen kun je de mystieke sfeer van het Oosten vastleggen en een stukje geschiedenis creëren dat je kunt voelen en aanraken.

De magneetbasis zorgt ervoor dat jouw Lego meesterwerk stevig op zijn plaats blijft, zelfs wanneer je de deur van de koelkast opent of jouw boeken uit de kluisje haalt. Zo kun je keer op keer genieten van jouw meesterwerk zonder je zorgen te maken over beschadigingen.

De LEGO Verboden Stad Magnetische Bouwset is niet alleen geschikt voor jonge bouwers, maar ook voor volwassen LEGO liefhebbers die hun passie voor bouwen willen delen met de jongere generatie. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en een gedeelde interesse in geschiedenis en cultuur te ontwikkelen.

Met deze bouwset kun je jouw eigen unieke creaties maken. Voeg extra LEGO elementen toe om jouw Verboden Stad uit te breiden en er een persoonlijk tintje aan te geven. Laat jouw verbeelding de vrije loop en maak jouw eigen verhalen en avonturen binnen de muren van dit historische bouwwerk.

De LEGO Verboden Stad Magnetische Bouwset kan ook een geweldig educatief hulpmiddel zijn. Leer meer over de keizerlijke geschiedenis van China terwijl je speelt en bouwt. Ontdek hoe de keizers leefden en regeerden over het machtige rijk. Laat jouw nieuwsgierigheid de leiding nemen en duik dieper in dit fascinerende tijdperk.

Deze bouwset is niet zomaar een gewone LEGO set. Het is een reis door de tijd, terug naar een glorieuze periode in de geschiedenis. Het is een herinnering aan de grootsheid van de Chinese cultuur en de indrukwekkende bouwkunst van de Ming-dynastie.

Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of net begint met jouw LEGO-avontuur, deze Magnetische Bouwset is voor iedereen. Laat jouw grootste dromen werkelijkheid worden en bouw jouw eigen Verboden Stad op een speelse en creatieve manier. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat jouw bouwvaardigheden groeien terwijl je geniet van het plezier dat LEGO te bieden heeft.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de LEGO Verboden Stad Magnetische Bouwset (854088) toe aan jouw collectie en breng een stukje Beijing naar jouw eigen huis. Dit is jouw kans om de geschiedenis te herbeleven en jouw eigen meesterwerk te creëren. Haal inspiratie uit de machtige Ming-dynastie en laat jouw creativiteit de vrije loop. Bestel jouw set vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijk LEGO-avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70420

Kerkhofmysterie

foto van lego set5005816

LEGO® Gold Brick Crossbody Bag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.