Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Gold Brick Crossbody Bag 5005816

Laat jouw liefde voor LEGO zien met deze LEGO Iconic 5005816 Gouden Metallic Steen Schoudertas. Deze gouden tas in de vorm van een 1x1 LEGO steen is niet alleen functioneel, maar ook trendy en uniek. Met voldoende opbergruimte en verstelbare schouderriem is de tas geschikt voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Daarnaast kan de tas dienen als decoratie. Deze tas is een must-have voor LEGO liefhebbers en maakt een statement waar je ook naartoe gaat.

Waar is LEGO LEGO® Gold Brick Crossbody Bag 5005816 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005816
lego insiders punten icoon
423
punten

Ga voor goud met deze LEGO® Iconic 5005816 Gouden Metallic Steen Schoudertas. In de vorm van een 1x1 LEGO steen, schittert en glanst deze gouden tas in elk licht. Met voldoende opbergruimte, inclusief een buitenvak met ritssluiting in de vorm van een knop en een binnenvak met ritssluiting, is het gemakkelijk om kleinere items binnen handbereik te houden terwijl grotere items worden opgeborgen in het hoofdcompartiment.

Deze unieke tas is de perfecte accessoire voor fans van LEGO en is gemaakt van hoogwaardig canvas materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een opvallende en trendy look. Met het LEGO logo op de voorkant is deze tas een echte eyecatcher die je stijl naar een hoger niveau tilt.

Of je nu op zoek bent naar een tas voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, deze LEGO crossbody tas voldoet aan al je behoeften. Met een verstelbare schouderriem kun je de tas aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. Draag hem schuin over je lichaam voor een casual en trendy look, of draag hem over één schouder voor een meer klassieke uitstraling.

Niet alleen is deze tas functioneel en modieus, maar ook nog eens uniek. Het nummer 5005816, wat de set identificeert, is op subtiele wijze verwerkt in het ontwerp van de tas. Kenmerken zoals het formaat, de vorm en het gebruik van het gouden canvas maken deze tas een must-have voor elke LEGO verzamelaar of liefhebber.

Of je nu jong of oud bent, met deze LEGO schoudertas kun je je liefde voor LEGO uitdragen op een stijlvolle en speelse manier. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand die dol is op LEGO. Draag deze tas naar school, werk, een dagje uit of gewoon als fashion statement. Met deze tas ben je altijd klaar voor nieuwe avonturen, waar je ook naartoe gaat.

Bovendien is deze LEGO tas niet alleen geschikt voor het opbergen van je spullen, maar kan ook dienen als een geweldige decoratie voor je kamer. Plaats hem op een plank, hang hem aan de muur of gebruik hem als centerpiece op een feestje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies voor de LEGO Iconic 5005816 Gold Metallic Brick Crossbody Bag en laat je passie voor LEGO zien. Deze tas is de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en speelsheid. Haal hem nu in huis en maak een statement waar je ook gaat en staat.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854012

London Magnet Build

foto van lego set5006156

LEGO® Play and Display Case – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.