Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - roze 5005534

Ga in stijl op pad met de LEGO 5005534 rugzak in de vorm van een LEGO steen. Deze milieuvriendelijke rugzak is gemaakt van gerecyclede polyesterstof en heeft een opvallende roze kleur. Met genoeg ruimte voor al je benodigdheden en handige ritsopeners in de vorm van een LEGO steen. De ergonomische schouderbanden zorgen voor comfort en de reflecterende details zorgen voor veiligheid. Bestel nu jouw eigen LEGO rugzak en maak je LEGO look compleet!

Waar is LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - roze 5005534 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005534
lego insiders punten icoon
450
punten

Met de LEGO® 5005534 rugzak in de vorm van een LEGO steen ga je helemaal in stijl op pad! Deze rugzak is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens super cool. De roze kleur maakt hem extra opvallend en perfect voor alle LEGO fans.

Deze duurzame rugzak is gemaakt van gerecyclede polyesterstof. Hierdoor draag je niet alleen je spullen met je mee, maar draag je ook bij aan een beter milieu. De rugzak heeft de vorm van de klassieke 1x2 LEGO steen en is voorzien van twee zakjes met het bekende noppenpatroon. Het grote hoofdvak biedt genoeg ruimte voor al je benodigdheden.

Alle compartimenten van de rugzak zijn voorzien van ritsopeners in de vorm van een LEGO steen. Dit maakt het openen en sluiten van de rugzak niet alleen leuk, maar ook super makkelijk.

Om je LEGO look helemaal compleet te maken, hebben we ook bijpassende lunchtassen in de vorm van een LEGO steen. Zo kun je een combinatie vinden die helemaal klikt.

Deze LEGO rugzak is niet alleen mooi en milieuvriendelijk, maar ook nog eens super praktisch. De ergonomische, gevoerde schouderbanden en de rugplaat zorgen ervoor dat je deze tas comfortabel overal met je mee kunt nemen. De trekgreep maakt het dragen nog makkelijker.

Voor extra veiligheid hebben we reflecterende details aan de rugzak toegevoegd. Zo ben je ook in het donker goed zichtbaar.

De borstriem aan de voorzijde van de rugzak is verstelbaar en zorgt voor een betere verdeling van het gewicht. Op deze manier draag je de rugzak altijd comfortabel, zelfs als hij vol zit.

Met de aanschaf van deze LEGO rugzak draag je niet alleen bij aan het milieu, maar zorg je er ook voor dat er minder plastic flessen op het afvalterrein terechtkomen. Voor elke geproduceerde rugzak besparen we maar liefst elf plastic flessen! Daarnaast maken we gebruik van gerecyclede polyesterstof, waardoor er 50% minder energie en 20% minder water nodig is voor de productie. Ook wordt de lucht 60% minder vervuild.

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. Daarom voldoen al onze materialen aan de CPSIA-richtlijnen en zijn ze vrij van pvc, lood en ftalaten. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe rugzak.

De rugzak is voorzien van een handige D-ring aan de voorzijde. Hier kun je bijvoorbeeld je LEGO lunchtas aan vasthaken. Zo heb je al je LEGO spullen bij elkaar en hoef je niets meer te vergeten.

Wil je nog meer LEGO accessoires? De bijpassende 5005530 lunchtas in de vorm van een LEGO steen kun je apart verkrijgen. Zo maak je je LEGO collectie helemaal compleet.

De 5005534 LEGO rugzak is verkrijgbaar in negen klassieke LEGO kleuren. Naast roze kun je ook kiezen voor zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, rood en geel. Zo is er altijd een kleur die bij jou past.

De afmetingen van de rugzak zijn 40 cm hoog, 25 cm breed en 15 cm diep. Hierdoor kun je al je spullen makkelijk meenemen.

Kortom, met de LEGO 5005534 rugzak vervoer je je spullen in stijl. Deze milieuvriendelijke rugzak is gemaakt van gerecyclede materialen en heeft een coole LEGO uitstraling. Met de bijpassende lunchtassen maak je je LEGO look helemaal compleet. Bestel nu jouw eigen LEGO rugzak en ga op pad als een echte LEGO fan!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71312

Ekimu de maskermaker

foto van lego set40642

Peperkoekversieringen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.