Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - rood 5005536

De rode LEGO steen rugzak is een milieuvriendelijke en duurzame rugzak gemaakt van gerecycled polyester. Met genoeg ruimte voor al je schoolspullen en leuke ritsopeningen in de vorm van LEGO stenen. De rugzak is ook ergonomisch en veilig, vrij van schadelijke stoffen. Verkrijgbaar in negen verschillende kleuren. Bestel nu en draag bij aan een beter milieu.

Waar is LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - rood 5005536 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005536
lego insiders punten icoon
450
punten

Breng je LEGO plezier mee naar school met deze super coole rode LEGO® steen rugzak! Deze milieuvriendelijke rugzak is gemaakt van gerecycled polyester en heeft de vorm van de klassieke 1x2 LEGO steen. Met zijn twee zakjes met LEGO noppenpatroon en groot hoofdvak biedt deze rugzak genoeg ruimte voor al je schoolspullen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft elk compartiment een leuke ritsopener in de vorm van een LEGO steen!

Onze lunchtassen in dezelfde LEGO steen vorm zijn de perfecte aanvulling op deze rugzak. Met ons ruime assortiment vind je zeker de perfecte combinatie die bij je past.

Deze rode LEGO® steen rugzak heeft niet alleen een stoer design, maar is ook nog eens duurzaam en waterbestendig. Gemaakt van hoogwaardige CyclePET-polyesterstof, vervaardigd uit gerecyclede drankflessen, draag je bij aan een beter milieu door deze rugzak te gebruiken. Voor elke geproduceerde rugzak belanden er namelijk maar liefst elf minder plastic flessen op het afvalterrein!

Maar dat is nog niet alles. Door te kiezen voor gerecycled polyester in plaats van nieuw geproduceerd polyester, wordt er maar liefst 50% minder energie en 20% minder water verbruikt. Bovendien wordt de lucht 60% minder vervuild. Dus naast het feit dat je er super cool uitziet met deze rugzak, draag je ook nog eens bij aan een betere wereld.

Deze rugzak is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou. Met ergonomische, gevoerde schouderbanden, een comfortabele rugplaat en een handige trekgreep neem je deze tas overal met je mee. De reflecterende details rondom zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs als het donker is. En met de instelbare borstriem met kliksluiting aan de voorzijde is het gewicht van de tas beter verdeeld, waardoor je geen last krijgt van je rug.

Deze LEGO® steen rugzak voldoet aan alle veiligheidsnormen en is vrij van schadelijke stoffen zoals pvc, lood en ftalaten. Alles is conform CPSIA, dus je kunt met een gerust hart deze rugzak gebruiken.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze rugzak ook een handige D-ring aan de voorzijde. Hier kun je bijvoorbeeld een LEGO® lunchtas of iets anders aan vasthaken. Zo heb je altijd je favoriete LEGO accessoires bij de hand!

Deze rode LEGO® steen rugzak is verkrijgbaar in maar liefst negen verschillende kleuren, dus er is altijd wel een kleur die bij jou past. Of je nu kiest voor zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, roze, rood of geel, je zult er zeker cool uitzien met deze rugzak op je rug.

De afmetingen van deze rugzak zijn 40 cm hoog, 25 cm breed en 15 cm diep. Genoeg ruimte dus voor al je schoolspullen, zoals boeken, schriften, een lunchbox en nog veel meer.

Dus waar wacht je nog op? Maak een statement op school met deze gave LEGO® steen rugzak en draag bij aan een beter milieu. Bestel nu en beleef LEGO plezier waar je ook naartoe gaat!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70431

De duistere vuurtoren

foto van lego set75012

BARC Speeder™ (met zijspan)

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.