Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - zwart 5005537

De LEGO set 5005537 is een stijlvolle en milieuvriendelijke rugzak in de vorm van een LEGO steen. Gemaakt van gerecyclede polyesterstof, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen en is hij comfortabel door zijn ergonomische ontwerp. Met zijn klassieke zwarte kleur en trendy uitstraling is deze rugzak perfect voor LEGO fans van alle leeftijden. Bestel vandaag nog en maak een statement met LEGO!

Waar is LEGO Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - zwart 5005537 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005537
lego insiders punten icoon
375
punten

Neem je spullen comfortabel met je mee in deze stijlvolle, milieuvriendelijke rugzak in de vorm van een LEGO steen. Met zijn klassieke zwarte kleur en unieke noppenpatroon is deze rugzak een must-have voor LEGO fans van alle leeftijden. Maar wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het feit dat hij gemaakt is van hoogwaardige gerecyclede polyesterstof, wat betekent dat je niet alleen in stijl rondloopt, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Deze duurzame LEGO rugzak is gemaakt van CyclePET-polyesterstof, die vervaardigd is uit gerecyclede plastic flessen. Voor elke geproduceerde rugzak worden er maar liefst elf plastic flessen minder op het afvalterrein beland. Door te kiezen voor gerecycled polyester in plaats van nieuwe productie, wordt er 50% minder energie en 20% minder water verbruikt en wordt de lucht 60% minder vervuild. Met deze rugzak draag je dus niet alleen je spullen met je mee, maar ook bij aan een schonere en duurzamere wereld.

Maar deze LEGO rugzak is niet alleen goed voor het milieu, hij is ook ontzettend praktisch. Met een breed hoofdvak en twee ritszakjes met het herkenbare LEGO noppenpatroon is er genoeg ruimte om al je spullen in op te bergen. Of het nu om je schoolboeken, je lunch of je favoriete LEGO sets gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt. De ritsen zijn voorzien van leuke LEGO steen openers, waardoor je gemakkelijk en speels toegang hebt tot al je spullen.

Deze LEGO rugzak is ook ontworpen met comfort in gedachten. Dankzij de ergonomische, gevoerde schouderbanden en de rugplaat kun je de tas comfortabel overal mee naartoe nemen, of het nu naar school, naar je werk of naar een dagje uit is. De verstelbare borstband zorgt voor een betere verdeling van het gewicht, zodat je geen last krijgt van een zware tas op je schouders.

Naast zijn praktische eigenschappen is deze LEGO rugzak ook nog eens heel stijlvol. Met zijn klassieke zwarte kleur past hij bij elke outfit en ziet hij er altijd trendy uit. Maar als je wat meer kleur wilt toevoegen, kun je ook kiezen uit nog acht andere klassieke LEGO kleuren, zoals blauw, groen, rood en geel. Mix en match de rugzak met onze bijpassende lunchtassen in de vorm van een LEGO steen en creëer een unieke en speelse look die helemaal bij jou past.

En zoals je van LEGO gewend bent, is ook deze rugzak van de hoogste kwaliteit. Alle materialen voldoen aan de CPSIA-richtlijnen en zijn vrij van pvc, lood en ftalaten. Zo kun je genieten van je LEGO rugzak zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen.

Dus waar wacht je nog op? Haal deze stijlvolle en milieuvriendelijke LEGO rugzak in huis en laat zien dat je niet alleen een LEGO fan bent, maar ook begaan bent met het milieu. Of je nu naar school gaat, naar het werk of gewoon een dagje uit bent, met deze rugzak ben je altijd klaar om op avontuur te gaan. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met LEGO!

Afmetingen: 40 cm hoog, 25 cm breed en 15 cm diep.

SEO: LEGO rugzak, gerecyclede polyesterstof, milieuvriendelijk, praktisch, stijlvol, comfortabel, ergonomisch, hoogste kwaliteit, CPSIA-conform, PVC-vrij, loodvrij, ftalaatvrij, trendy, klassieke kleuren, mix en match, speelse look, avontuur, statement, bestel vandaag.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40585

Wonderen van de wereld

foto van lego set40198

LEGO® mens-erger-je-niet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.