Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Minifigure Beach Tote 5005587

Ga helemaal in stijl naar het strand met de LEGO Iconic 5005587 Minifigure Strandtas. Deze tas biedt genoeg ruimte voor al je spullen en heeft een speciaal vak voor snacks of natte spulletjes. De tas heeft een cool minifiguur-ontwerp en is gemaakt van gerecyclede polyester. Perfect voor LEGO-fans van alle leeftijden! Bestel vandaag nog en geniet van de zomer met deze must-have tas.

Waar is LEGO LEGO® Minifigure Beach Tote 5005587 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005587
lego insiders punten icoon
162
punten

Ben je klaar voor een dag vol fun in de zon? Dan is de LEGO® Iconic 5005587 Minifigure Strandtas perfect voor jou! Deze tas is speciaal ontworpen voor stranddagen en zonnige vakanties, en biedt alle ruimte die je nodig hebt.

De tas heeft een geventileerd mesh compartiment, ideaal voor snacks of natte spulletjes. Geen zorgen meer over geplette boterhammen of doorweekte handdoeken! En dankzij de stevige gerecyclede polyester bodem blijven al je waardevolle spullen goed beschermd.

Wat deze strandtas echt bijzonder maakt, zijn de iconische LEGO kleuren en het coole minifiguur-ontwerp. Jij steelt de show op het strand met deze eye-catcher! En als kers op de taart is de strandtas voorzien van het unieke LEGO set nummer 5005587, zodat je altijd kan pronken met je exclusieve LEGO accessoire.

Of je nu jong of oud bent, deze strandtas is perfect voor iedere LEGO fan. Jongeren zullen genieten van de vrolijke kleuren en het stoere ontwerp, terwijl volwassenen hun jeugdherinneringen herleven en zich weer even kind kunnen voelen. LEGO verbindt generaties en deze strandtas is daar het perfecte bewijs van.

Dus pak je zonnebrandcrème, je favoriete boek en je badlaken en stop het allemaal in deze geweldige LEGO strandtas. En vergeet niet om je favoriete LEGO minifiguur mee te nemen! Deze strandtas biedt namelijk genoeg ruimte om je hele LEGO collectie in op te bergen. Zo kun je ook op het strand eindeloos blijven bouwen en spelen.

Maar de LEGO Iconic 5005587 Minifigure Strandtas is niet alleen geschikt voor een dagje strand. Hij is ook ideaal voor andere buitenactiviteiten zoals picknicks, kamperen of een dagje aan het zwembad. Waar je ook naartoe gaat, deze veelzijdige tas is altijd de perfecte reisgenoot.

En wist je dat deze strandtas niet alleen leuk is, maar ook goed voor het milieu? De bodem van de tas is namelijk gemaakt van gerecyclede polyester. Zo draag je niet alleen bij aan de bescherming van je spullen, maar ook aan de bescherming van de planeet.

Dus ga op avontuur met de LEGO Iconic 5005587 Minifigure Strandtas en laat zien dat je een echte LEGO-fan bent. Deze tas is de ultieme mix van stijl, functionaliteit en speelplezier. Met zijn levendige kleuren, stoere design en het unieke LEGO set nummer 5005587, is deze strandtas een must-have voor alle LEGO-liefhebbers. Bestel de LEGO Iconic 5005587 Minifigure Strandtas vandaag nog en beleef de zomer van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30464

El Fuego's stuntkanon

foto van lego set853890

LEGO® Cookie Cutters

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.