Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Cookie Cutters 853890

Met de LEGO Iconic 853890 Koekjesvormpjes set word je een meesterbakker. Maak heerlijke koekjes in de vorm van LEGO-stenen en minifiguren en versier ze met poedersuiker gezichtjes. Deze set is perfect voor elke gelegenheid en is gemakkelijk in gebruik. Personaliseer je koekjes met verschillende kleuren deeg en frosting. Of je nu een beginner of een ervaren bakker bent, met deze set maak je indruk op vrienden en familie. Bestel nu de LEGO Iconic 853890 Koekjesvormpjes en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO LEGO® Cookie Cutters 853890 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853890
lego insiders punten icoon
52
punten

Word een meesterbakker met deze heerlijke set van LEGO® Iconic 853890 Koekjesvormpjes! Verwen vrienden en familie met koekjes in de vorm van LEGO-stenen en minifiguren, en versier je gebakken creaties met poedersuiker minifiguur gezichtjes met behulp van het leuke sjabloon.



Met deze LEGO set kun je je creativiteit de vrije loop laten en de lekkerste en leukste koekjes maken. De set bevat verschillende vormpjes, waaronder die van LEGO-stenen en minifiguren. Zo kun je je eigen LEGO-wereld bouwen, maar dan op een smakelijke manier!



De koekjesvormpjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk in gebruik. Je rolt gewoon het deeg uit, drukt de vormpjes erin en voilà, je hebt perfecte koekjes in de vorm van LEGO-stenen en minifiguren. Met het bijgeleverde stencil kun je de koekjes daarna ook nog eens versieren met gezichtjes van minifiguren, gemaakt van poedersuiker.



Deze LEGO set is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeestje hebt, een bakdag met vrienden gepland hebt of gewoon zin hebt om iets lekkers te bakken, met deze set maak je gegarandeerd indruk. Laat je creativiteit spreken en maak de meest spectaculaire en smakelijke LEGO-koekjes!



Het fijne aan deze set is dat je het helemaal kunt personaliseren. Je kunt zelf de kleuren van het deeg bepalen en zelfs je eigen frosting maken om de koekjes nog mooier te maken. Voeg gekleurde suikerglazuur toe of gebruik eetbare glitter voor een extra feestelijk effect. De mogelijkheden zijn eindeloos!



Je hoeft geen ervaren bakker te zijn om deze LEGO set te gebruiken. De vormpjes zijn erg gemakkelijk in gebruik en het bijgeleverde sjabloon helpt je bij het decoreren. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, met deze set kun je altijd uit de voeten.



Dus, ben je klaar om je bakkunsten naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu de LEGO Iconic 853890 Koekjesvormpjes en laat je creativiteit de vrije loop! Bak de lekkerste koekjes in de vorm van je favoriete LEGO-stenen en minifiguren en maak indruk op je vrienden en familie.



Wacht niet langer en laat de bakpret beginnen met LEGO Iconic 853890 Koekjesvormpjes. Bestel nu en laat je innerlijke bakker los!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30218

LEGO® DUPLO® slak

foto van lego set5006068

Stainless steel mug w/ lego print

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.