Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bagagelabel met jongensgezicht 5005618

Maak je bagage klaar voor een vrolijke en avontuurlijke reis met dit unieke LEGO bagagelabel met een jongensgezicht. Gemaakt van flexibel en duurzaam silicone, is dit label niet alleen praktisch maar ook een speelse toevoeging aan je bagage. Met gemak te bevestigen aan elk type bagage en voorzien van voldoende ruimte om je contactgegevens op te schrijven. Een ideale reispartner voor zowel jong als oud. Bestel vandaag nog en maak je bagage compleet!

Waar is LEGO Bagagelabel met jongensgezicht 5005618 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005618
lego insiders punten icoon
60
punten

Maak je bagage klaar voor een vrolijke en avontuurlijke reis met het unieke LEGO® 5005618 bagagelabel met een jongensgezicht. Dit label, in de vorm van een stralend glimlachend jongensgezicht, is gemaakt van flexibel en duurzaam silicone. Het is niet alleen praktisch, maar geeft ook een speelse touch aan je bagage. Met dit label hoef je je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van je koffer, tas of rugzak.

Dankzij het flexibele silicone materiaal is deze LEGO bagagelabel gemakkelijk te bevestigen aan elk type bagage. Je kunt je contactgegevens eenvoudig op de achterkant van het label schrijven zodat je bagage altijd teruggevonden kan worden. Of je nu op vakantie gaat, een weekendje weg, of gewoon je spullen veilig en georganiseerd wilt houden, dit bagagelabel is jouw ideale reispartner.

Deze iconische LEGO bagagelabel brengt niet alleen een glimlach op je gezicht, maar is ook een persoonlijke touch aan je bagage. Met zijn opvallende design is het een ware eyecatcher. Het jongensgezicht is herkenbaar en zorgt ervoor dat jouw bagage direct in het oog springt. Of je nu jong of oud bent, dit bagagelabel is geschikt voor iedereen die van LEGO houdt en op zoek is naar een unieke manier om zijn bagage te personaliseren.

Met de afmetingen van ongeveer 15 cm lang en 6 cm breed, is dit bagagelabel groot genoeg om op te vallen, maar niet te groot dat het onhandig wordt. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het gemakkelijk past op elke tas, rugzak of koffer. Bovendien is het lichte gewicht van het silicone materiaal ideaal voor reizigers die graag licht en efficiënt willen inpakken.

Dit LEGO bagagelabel is niet alleen een praktische accessoire, maar ook een geweldig cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden. Of je nu naar school gaat, op reis bent of gewoon een fan bent van LEGO, dit bagagelabel voegt een vrolijke en persoonlijke touch toe aan je dagelijkse leven.

Het duurzame en flexibele silicone materiaal zorgt ervoor dat deze bagagelabel bestand is tegen dagelijks gebruik en tegen alle weersomstandigheden. Regen of zonneschijn, je bagage blijft altijd herkenbaar en veilig dankzij dit bagagelabel.

Dus waar wacht je nog op? Laat je bagage stralen en bestel nu dit unieke LEGO bagagelabel met een jongensgezicht! Voeg een dosis speelsheid en persoonlijkheid toe aan je reizen en geniet van de voordelen van een bagagelabel dat niet alleen functioneel, maar ook stijlvol is. Bestel vandaag nog en verlies nooit meer je bagage uit het oog!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40588

Bloempot

foto van lego set5008239

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.