Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bananenman-sleutelhangerlampje 5005706

Maak elke dag een feestje met de LEGO Bananenman-sleutelhangerlamp! Met heldere ledlampjes in zijn voeten en beweegbare benen, brengt deze sleutelhanger gezelligheid en licht waar je ook gaat. Perfect cadeau voor kinderen en LEGO-fans. Bestel vandaag nog en laat de vrolijkheid in je leven!

Waar is LEGO Bananenman-sleutelhangerlampje 5005706 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005706
lego insiders punten icoon
97
punten

Elke dag wordt een feest met de iconische LEGO® 5005706 Bananenman-sleutelhangerlamp! Nooit meer in het donker tasten, want deze coole sleutelhanger heeft in beide voeten een helder ledlampje. Met een druk op de knop op zijn lichaam zet je de lampjes aan en met de beweegbare benen kan je het licht naar verschillende kanten laten schijnen.

Dit Bananenman-sleutelhangerlampje is niet alleen super handig, maar ook nog eens ontzettend leuk! Je kunt hem makkelijk bevestigen aan je tas, rugzak of sleutelbos, waardoor je altijd een vrolijke metgezel hebt. Of je nu naar school gaat, een dagje weg of gewoon thuis bent, de Bananenman-sleutelhangerlamp zorgt altijd voor gezelligheid en licht.

De minifiguur van de Bananenman is niet alleen groot en beweegbaar, maar ook super grappig. Met zijn gekke uitdrukking en gele kleur valt hij lekker op. Hij staat altijd paraat om je te helpen, zelfs als het donker is. Het Bananenman-sleutelhangerlampje is dan ook een fantastisch cadeau voor kinderen en LEGO-fans. Geef het bijvoorbeeld voor een verjaardag of tijdens de feestdagen en je zult zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Naast dat dit Bananenman-sleutelhangerlampje er geweldig uitziet, heeft het ook nog eens handige functies. Zo beschikt het lampje over een automatische uitschakelfunctie om de batterij te sparen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij snel leeg raakt en kan je extra lang genieten van het Bananenman-sleutelhangerlampje.

Het Bananenman-sleutelhangerlampje is gemakkelijk te gebruiken en te bedienen. Met de knop op het lichaam zet je de lampjes aan en uit. Daarnaast is het super leuk om de benen te bewegen en het licht naar verschillende kanten te laten schijnen. Zo kan je allerlei grappige en sfeervolle effecten creëren.

Dit geweldige Bananenman-sleutelhangerlampje werkt op twee CR2025-batterijen, die worden meegeleverd. Zo kan je meteen aan de slag en hoef je geen extra batterijen aan te schaffen. De grote Bananenman-minifiguur is ongeveer 9 cm hoog en zal zeker opvallen aan je sleutelbos, tas of rugzak.

Of je nu een fanatieke LEGO-verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau, het Bananenman-sleutelhangerlampje is een absolute aanrader. Met zijn vrolijke uitstraling en handige functies is het de perfecte metgezel voor zowel jongeren als volwassenen. Het licht altijd en overal je pad op!

Kortom, met het LEGO® 5005706 Bananenman-sleutelhangerlampje maak je elke dag een feestje. Geniet van het stralende licht, de grappige Bananenman en het gemak van deze handige sleutelhanger. Bestel vandaag nog en laat de vrolijkheid in je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75337

AT-TE™ Walker

foto van lego set5008196

LEGO Insiders Bauble 2023

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.