Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Steengrijze opslagsteen met 8 noppen en 2 lades 5005720

Berg al je speelgoed, LEGO stenen en andere spullen netjes op in deze handige LEGO 5005720 Steengrijze opslagsteen met 8 noppen en 2 lades. Het stapelbare ontwerp en de verschillende kleuren bieden eindeloze mogelijkheden voor het creëren van je eigen opbergopstelling. Bestel nu en maak opruimen leuk en makkelijk!

Waar is LEGO LEGO® Steengrijze opslagsteen met 8 noppen en 2 lades 5005720 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005720
lego insiders punten icoon
375
punten

Berg al je speelgoed, LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en huishoudelijke artikelen op in deze geweldige LEGO® 5005720 Steengrijze opslagsteen met 8 noppen en 2 lades. Deze handige opslagsteen heeft niet alleen veel ruimte om al je spullen in op te bergen, maar ziet er ook nog eens super cool uit!

Met de enorme LEGO noppen aan de bovenkant van de opslagsteen kun je meerdere LEGO opslagstenen eenvoudig op elkaar stapelen. Je kunt ze ook in verschillende kleuren krijgen, dus je kunt ze door elkaar gebruiken en stapelen om elke kamer of kantoor op te fleuren. Heb je een rode, blauwe, gele, zwarte, paarse of felazuurblauwe opslagsteen nodig? Geen probleem, we hebben ze allemaal!

De steengrijze opslagsteen is gemaakt van duurzaam en stapelbaar kunststof. Hij heeft 2 opbergruimtes en lades die je er gemakkelijk uit kunt halen. Zo kun je je spullen netjes georganiseerd houden en makkelijk vinden wat je nodig hebt.

Maak je eigen kleurrijke opslagstapels door andere LEGO® opslagstenen met 8 noppen en 2 lades toe te voegen. Kies uit felrood, felblauw, felgeel, zwart, felpaars en felazuurblauw. Mix en match de kleuren en creëer je eigen unieke opbergopstelling. En het beste van alles? Je kunt deze kleurrijke LEGO opslagstenen ook gebruiken om je kamer of kantoor te decoreren. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk om naar te kijken!

De afmetingen van de opslagsteen zijn meer dan 18 cm hoog, 49 cm breed en 24 cm diep. Dat betekent dat je er heel wat spullen in kwijt kunt. Berg al je LEGO bouwwerken, knutselspullen, papieren en andere benodigdheden op zonder dat het een rommeltje wordt. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je gewoon nog een opslagsteen er bovenop stapelen.

Met deze LEGO opslagsteen wordt opruimen en organiseren een stuk leuker. En het beste van alles? Hij is niet alleen perfect voor kinderen, maar ook voor volwassenen die hun spullen netjes willen opbergen. Gebruik hem op je bureau, op een plank of gewoon op de vloer. Het maakt niet uit waar je hem neerzet, hij ziet er altijd fantastisch uit!

Dus waar wacht je nog op? Berg al je speelgoed, LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en huishoudelijke artikelen op in deze geweldige LEGO opslagsteen. Met zijn stapelbare ontwerp en kleurrijke uitstraling is hij de perfecte toevoeging aan elke kamer of kantoor. Bestel nu en maak opruimen een stuk leuker en makkelijker!

Op zoek naar de perfecte opslagoplossing voor je LEGO stenen, speelgoed, kantoorbenodigdheden en huishoudelijke artikelen? Zoek niet verder! De LEGO® 5005720 Steengrijze opslagsteen met 8 noppen en 2 lades is precies wat je nodig hebt. Met zijn handige opbergruimtes en lades kun je al je spullen netjes georganiseerd houden. En met zijn stapelbare ontwerp en verschillende kleuren kun je eindeloos mixen en matchen om je eigen unieke opbergopstelling te maken. Bestel nu en maak opruimen een stuk leuker en makkelijker!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10282

adidas Originals Superstar

foto van lego set79121

Turtle Onderzeeër Achtervolging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.